Bu hata sadece cihaz fastboottan rom yüklendikten sonra,kilit kapandıktan sonra eğer düzgün kurulamazsa alınır.Çözüm ise maalesef yetkili hesap :/hocam video varsa atabilirmisin altta this mıuı fln yazıoyo bunda olurmu
Zaten 10 kişiden 2 kişide işe yarıyor. Muhtemelen rom yüklemez. Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutup fastboot moduna almayı deneyinizbl kilidi açık fastboottan rom kurdum daha sonra twrp kurduktn sonra siyah ekranda kaldı. bu yöntemi deniyorum ama yükleme yapmıyor yardımcı olur musunuz?
Hangi romu kurdunuz?Ve hangi twrp yi kullandınız?bl kilidi açık fastboottan rom kurdum daha sonra twrp kurduktn sonra siyah ekranda kaldı. bu yöntemi deniyorum ama yükleme yapmıyor yardımcı olur musunuz?
hocam farklı bir pcde denemiştim şuan o pc nin yanında değilim tam hatırlamıyorum, bu forumdan indirdim.Hangi romu kurdunuz?Ve hangi twrp yi kullandınız?
teşekkürler hocam özele geliyorum.ben sana yardımcı olacagım arkadaşımm..
aradıgımız imkan burda
AspecTR ve muhammed540 hocalarımda belki bana bi nebze olsada inanır
Size cihazı brick edin diye talimatlar verdim siz bana inatla farklı şeyler ile geliyorsunuz. Maalesef...ben sana yardımcı olacagım arkadaşımm..
aradıgımız imkan burda
AspecTR ve muhammed540 hocalarımda belki bana bi nebze olsada inanır
Muhtemelen cihaza önceden noauth dosyası yüklenmiş.Cihaz HardBrick oldu, yani görüntü yok, titreşim yok, fastboot ve Recovery moda girmiyor ve sadece şarja veya bilgisayar'a bağlandığında LED ışık yanıyor ve Pc'de aygıt yöneticisinde 3-5 saniyeliğine MTK USB Port olarak görünüp kayboluyor ise;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdeoyu izlemenizi tavsiye ederim. YEtkili hesap, batarya sökme vs işlemlere gerek kalmadan cihaz düzeltilmiş...
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız