- Adım
- Karim
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 54
Sp flash dosyasındanonu nerden bulcam hocam
Sp flash dosyasındanonu nerden bulcam hocam
hocam kurban olayım sp flash dosyası deıl fastboot tgz ındırdım onda yokSp flash dosyasından
hocam android 10 yüklüyken dikkatsizliğim yüzünden fastbootta android 9 flashlamaya çalıştım MT6785_Android_scatter.txt dosyasını android 9 fastboot dosyasından mı alayım yoksa android 10 mu downloada basmama rağmen herhangi bir işlem olmadıHERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )
İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5- Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...
selamun aleykum hocam telefonum hard brık oldu bıldırım ısıgı yanıo sadece usb bagladıımda bu yontemı denedım tepkı vermedı muhammed540 hocamın dedıgı gıbı ses acma tusuna tıkladım usb port guncellendı dıye bıldırım geldı usb den sonra sp flash tool bu uyarıyı verdı acılmıyor lutfen acıl yardım edın telefonum eu rom yukledım reboot ederken boyle kaldı lutfen hocam
Hocam brick olduysa telefon sustuysa bana gore tek care telefoncuya gidilip box ile lisans anahtari aliyorlar miui service tool pro ile onunlada aciyorlar telefonu auth dosyası crack li olmuyor illede 270 tl vermeniz lazimhocam aynı sorunu yaşıyorum tek fark ben telefonun ses kısma tuşuna ve açma tuşuna basınca titreşim oluyor, dosya içerisinde de .auth uzantılı dosya göremiyorum bi yardımcı olur musunuz ?
Yanliz zenex hocama bir sorunHocam brick olduysa telefon sustuysa bana gore tek care telefoncuya gidilip box ile lisans anahtari aliyorlar miui service tool pro ile onunlada aciyorlar telefonu auth dosyası crack li olmuyor illede 270 tl vermeniz lazim
Hocam brick olduysa telefon sustuysa bana gore tek care telefoncuya gidilip box ile lisans anahtari aliyorlar miui service tool pro ile onunlada aciyorlar telefonu auth dosyası crack li olmuyor illede 270 tl vermeniz lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanliz zenex hocama bir sorun
Fastboot tan flashlarken bootloader kilidini.ordaki şıkkı sen kilitle ve formatla diye secmissimdir o yuzden kilitlenmistir tekrar acacaksinhocam fastboot global rom flashladım tekrar açıldı şuan ama bu seferde bootloader kilitli gösteriyor normalde açık olması gerekmez miydi?
Bendede aynı durum mevcut fakat düzeltemedim.unauthorized operation hatası alıyorum.Üstad teşekkürler, telefonum hiç açılmıyordu, fastbood moduna da girmiyordu, sadece şarj ışığı yanıyordu bu yöntemle düzelttim. Tekrar teşekkürler.