Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akanmamy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Gm5plus
Konular
7
HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )

İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5-
Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...​
hocam android 10 yüklüyken dikkatsizliğim yüzünden fastbootta android 9 flashlamaya çalıştım MT6785_Android_scatter.txt dosyasını android 9 fastboot dosyasından mı alayım yoksa android 10 mu downloada basmama rağmen herhangi bir işlem olmadı

Bigphantom58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Phantomer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
hocam aynı sorunu yaşıyorum tek fark ben telefonun ses kısma tuşuna ve açma tuşuna basınca titreşim oluyor, dosya içerisinde de .auth uzantılı dosya göremiyorum bi yardımcı olur musunuz ?
selamun aleykum hocam telefonum hard brık oldu bıldırım ısıgı yanıo sadece usb bagladıımda bu yontemı denedım tepkı vermedı muhammed540 hocamın dedıgı gıbı ses acma tusuna tıkladım usb port guncellendı dıye bıldırım geldı usb den sonra sp flash tool bu uyarıyı verdı acılmıyor lutfen acıl yardım edın telefonum eu rom yukledım reboot ederken boyle kaldı lutfen hocam

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
hocam aynı sorunu yaşıyorum tek fark ben telefonun ses kısma tuşuna ve açma tuşuna basınca titreşim oluyor, dosya içerisinde de .auth uzantılı dosya göremiyorum bi yardımcı olur musunuz ?
Hocam brick olduysa telefon sustuysa bana gore tek care telefoncuya gidilip box ile lisans anahtari aliyorlar miui service tool pro ile onunlada aciyorlar telefonu auth dosyası crack li olmuyor illede 270 tl vermeniz lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam brick olduysa telefon sustuysa bana gore tek care telefoncuya gidilip box ile lisans anahtari aliyorlar miui service tool pro ile onunlada aciyorlar telefonu auth dosyası crack li olmuyor illede 270 tl vermeniz lazim
Yanliz zenex hocama bir sorun

Bigphantom58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Phantomer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
hocam fastboot global rom flashladım tekrar açıldı şuan ama bu seferde bootloader kilitli gösteriyor normalde açık olması gerekmez miydi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanliz zenex hocama bir sorun

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
hocam fastboot global rom flashladım tekrar açıldı şuan ama bu seferde bootloader kilitli gösteriyor normalde açık olması gerekmez miydi?
Fastboot tan flashlarken bootloader kilidini.ordaki şıkkı sen kilitle ve formatla diye secmissimdir o yuzden kilitlenmistir tekrar acacaksin

wenkum27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Üstad teşekkürler, telefonum hiç açılmıyordu, fastbood moduna da girmiyordu, sadece şarj ışığı yanıyordu bu yöntemle düzelttim. Tekrar teşekkürler.
Bendede aynı durum mevcut fakat düzeltemedim.unauthorized operation hatası alıyorum.

elnasibb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elnur
Cihazım
j3
Konular
0
Zenex hocam benimle iletisime gecsene bi zahmet

B044353

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
note 7
Konular
0
VİDEOLU OLSAYDI COOK İŞE YARARDI USTAM TEŞEKURLER ŞİMDİDEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt