- Adım
- *
- Cihazım
- *
- Konular
- 37
Gayet normal.Bootrom flashlama da xiaomi cihazlarda yetkili hesap istiyor,geçmiş olsunyetk
yetkili hesap istiyor bende
Gayet normal.Bootrom flashlama da xiaomi cihazlarda yetkili hesap istiyor,geçmiş olsunyetk
yetkili hesap istiyor bende
O zaman Konuya yetkili hesapda gerekli bu işlemler yapılırken diye eklenmeli bence insanalr yanılmasın benim gibi meselaGayet normal.Bootrom flashlama da xiaomi cihazlarda yetkili hesap istiyor,geçmiş olsun
Bu arada sağolun bu ikinci brick yapışım bir alışamadım bu cihazaGayet normal.Bootrom flashlama da xiaomi cihazlarda yetkili hesap istiyor,geçmiş olsun
nasıl açılmıyor anlamadım hocam. port vermiyormu cihaz?beyler sizin yine iyi benim yetkili hesapla bile açilmiyor suan telefon çöp![]()
bilmiyorum zenex hocama yolladım yapamadı geri yolladı cihazı knasıl açılmıyor anlamadım hocam. port vermiyormu cihaz?
Cihazı Zenex bile yapamadıysa o cihaz mezara layıktır,bu arada ne yapmıştınız cihaza da böyle oldu?bilmiyorum zenex hocama yolladım yapamadı geri yolladı cihazı k
Hatırlayamadım malesef. Konuşmalara bakıyım dedim size gönderdiğim veya bana yolladığınız bir özel mesaj göremedim.bilmiyorum zenex hocama yolladım yapamadı geri yolladı cihazı k
hocam metofoz55 hesabi uzerınden yazdım size cıgaz anakart ölmüs dedinizHatırlayamadım malesef. Konuşmalara bakıyım dedim size gönderdiğim veya bana yolladığınız bir özel mesaj göremedim.
Şimdi, Zenex elbette ki başkalarının tamir edemediği cihazları tamir eder,ancak bu adam da mucize yaratabilen,denizi ikiye ayırabilen biri değil.Anakart öldüyse yapacak herhangi birşey yok,öyle yetkili hesap falan da değil.Anakart dediğişimi yapılacak ki bunu da ancak teknik servis yapabilir.Bu da çok maliyetli olur.Benim önerim diğer parçaları yedek parça olarak satın.hocam metofoz55 hesabi uzerınden yazdım size cıgaz anakart ölmüs dediniz