- Adım
- Furkan Enes
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Meslek
- Video Kurgusu
- Konular
- 15
hangi romNasıl yapicagiz link atma şansınız varmi
hangi romNasıl yapicagiz link atma şansınız varmi
Nasıl yapicagiz link atma şansınız varmi
Forumdan buldum buradan yaniNasıl yapicagiz link atma şansınız varmi
Şu konudan güncelleme yapabilirsiniz hocamÖncelikle merhabalar təsekkürler kurdum ve çok ii oldu fakat android 9 ve güncelleme yok diyor 10 gelir mi
Hocam cihazınız Çin menşeli değilseArkadaşlar bl kilidini kapatırken telefonda orijinal hangi rom yüklü ise tekrar o romu yüklerken clean and lock yapmamız gerekli değil mi bl kapatmak için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha önceki arkadaşlardan biri cihaz global olmasına rağmen Endonezya yüklerken clean and lock seçeneği ile cihazı kilietlemiş o arkadaş ya da bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirse sevinirim.
Neyi flashladın?Arkadaşlar merhaba. Ben bu işlemi yaptım fakat flashlarken images dosyasını flashlamadım. İleride bana bir sorun çıkartırmı ? Bu images dosyası ne işe yarar ?
Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Denedinizmi acaba bende orjinal rom yapıp bootloader kapatsam cihaz kitlenebilirmi cihaz global 11.06 sürümden Endonezya'ya almıştımArkadaşlar bl kilidini kapatırken telefonda orijinal hangi rom yüklü ise tekrar o romu yüklerken clean and lock yapmamız gerekli değil mi bl kapatmak için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha önceki arkadaşlardan biri cihaz global olmasına rağmen Endonezya yüklerken clean and lock seçeneği ile cihazı kilietlemiş o arkadaş ya da bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirse sevinirim.