Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

craazy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dogukan
Cihazım
mi5
Konular
0
Neyi flashladın?
begonia_id_global_images_V11.0.2.0.PGGIDXM_20191213.0000.00_9.0_global_b5efdd6d6a.tgz bu dosyayı indirdim. İçinde ayrıca bir images dosyası var. Yani ilk sayfada rehberi hazırlayan arkadaşın dediği gibi "Çıkan romun klasörünün içindeki tüm dosyaları Yerel Disk C' de oluşturduğunuz rom klasörünün içine atın. " yapmadığım için 2 ayrı dosya mevcuttu. İmages'i seçmedim diğer begonia_id_global.... dosyasını seçtim ve flashladım. Şu an herhangi bir problem gözükmüyor.
( Galiba seçtiğim dosyanın içindede ayrıca images dosyası mevcut. Bilmediğim için meşgul ettim kusura bakmayın. )

attila24

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
attila
Cihazım
discovery 1
Konular
16
Herkese teşekkürler romu yükledim sonra fastbootdan adb kodu ile bootloderi kapattim sonra recoveryden android 10 olani guncelledim fabrika ayarlarina döndüm hersey gayet stabil gibi. Sadece android 9da klavye farkliydi 10 google klavye var(belki ben bilgeyi tr sectigim icindir bilmiyorum tabi)

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
begonia_id_global_images_V11.0.2.0.PGGIDXM_20191213.0000.00_9.0_global_b5efdd6d6a.tgz bu dosyayı indirdim. İçinde ayrıca bir images dosyası var. Yani ilk sayfada rehberi hazırlayan arkadaşın dediği gibi "Çıkan romun klasörünün içindeki tüm dosyaları Yerel Disk C' de oluşturduğunuz rom klasörünün içine atın. " yapmadığım için 2 ayrı dosya mevcuttu. İmages'i seçmedim diğer begonia_id_global.... dosyasını seçtim ve flashladım. Şu an herhangi bir problem gözükmüyor.
( Galiba seçtiğim dosyanın içindede ayrıca images dosyası mevcut. Bilmediğim için meşgul ettim kusura bakmayın. )
Hocam sorun yok
Yüklenmiş
Zaten öyle bişey de pek mümkün değil
Cihaz açılmazdı öyle bir durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese teşekkürler romu yükledim sonra fastbootdan adb kodu ile bootloderi kapattim sonra recoveryden android 10 olani guncelledim fabrika ayarlarina döndüm hersey gayet stabil gibi. Sadece android 9da klavye farkliydi 10 google klavye var(belki ben bilgeyi tr sectigim icindir bilmiyorum tabi)
Kurulum yaparken Endonezya seçerseniz gelir
Türkiye seçerseniz gelmez
Sonradan bölge değiştirerek gelmez

Umut - Redmi Note 8 Pro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 11 Ultra
Konular
2
MiFlash programında, Browse sekmesine C:/Rom yaptım
Telefonu FastBoot yapıp USB'den bilgisayara bağladım ama Refresh yapınca, herhangi bir tepki vermedi.

Bootloader Kilidi açma işlemini de yaptıramadım. Mi hesabım var, MiUnlock programını kurdum ve hesabıma giriş yaptım.
Cihazımı Fastboot olarak açıp USB den bağladım ancak yine tepki yok.

Bilgisayarım Win10 64 bit, ne yapmam gerekir ?

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
MiFlash programında, Browse sekmesine C:/Rom yaptım
Telefonu FastBoot yapıp USB'den bilgisayara bağladım ama Refresh yapınca, herhangi bir tepki vermedi.

Bootloader Kilidi açma işlemini de yaptıramadım. Mi hesabım var, MiUnlock programını kurdum ve hesabıma giriş yaptım.
Cihazımı Fastboot olarak açıp USB den bağladım ancak yine tepki yok.

Bilgisayarım Win10 64 bit, ne yapmam gerekir ?
Hocam kilit açmadan zaten bu romu kuramazsınız
Önce kilidi açmalı sonra driver ları eksiksiz kurduktan sonra bu işleme geçmeniz gerekiyor

Umut - Redmi Note 8 Pro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 11 Ultra
Konular
2
Hocam kilit açmadan zaten bu romu kuramazsınız
Önce kilidi açmalı sonra driver ları eksiksiz kurduktan sonra bu işleme geçmeniz gerekiyor
Ancak, birtürlü Unlock yapamıyorum. USB den bağlıyorum ancak tepki yok. Windows ayarlarından sürüm denetimi gibi bir konu var, onuda iptal ettim ancak yine tepki yok.

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Ancak, birtürlü Unlock yapamıyorum. USB den bağlıyorum ancak tepki yok. Windows ayarlarından sürüm denetimi gibi bir konu var, onuda iptal ettim ancak yine tepki yok.
Cihazı fastboot moda alıyorsunuz değil mi
Ve konu da verilen driver ları kurdunuz mu

Umut - Redmi Note 8 Pro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 11 Ultra
Konular
2
Cihazı fastboot moda alıyorsunuz değil mi
Ve konu da verilen driver ları kurdunuz mu
Fastboot alıyorum ardından USB ile bilgisayara bağlıyorum.
Tüm driverlar kurulu ki, Bootloader yapma aşamasını geçemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot alıyorum ardından USB ile bilgisayara bağlıyorum.
Tüm driverlar kurulu ki, Bootloader yapma aşamasını geçemedim.
SORUNU ÇÖZDÜM

Daha önce benzer sorunu yaşamış birisi, MiUnlock programını C: hardiske yükleyin yazmış, bende bunu yaptım.. tekrar sorun devam edince..MiUnlock Ayarlarında Install Drive Check yaptım ve gördü...

Şimdi şunu sormak istiyorum, bana "please unlock 167 hours later" diye yazı çıktı.

Ben ise Endenozya Rom unu yüklemek istiyordum, şimdi 167 saat beklemem mi gerek, yüklemek için?

Son düzenleme:
Üst Alt