Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
2 sorum var arkadaşlar yakin sürede kilidim acilacak bu romu yukledim diyelim bir sure kullandim ama garantiden veya baska birseyden bl kilidini kapatmam gerekirse tekrarmi global rom yuklerken clean and lock mu demem gerekiyor?
Diger sorumda birkere kilit açma başvurusu yaptıktan sonra aynı hesapla basvurmadan tekrar açabilirmiyim acaba?
Buda son olsun 3 oldu ama bu fastbootrom android 9 10 icin ota,ya geliyormu roksa indirip rocoveryde mi kuruyorsunuz? Hepinize teşekkürler
İki diyip üç sormuşsunuz giggle~~.
BL yi içindeki mevcut romu yükleyip kapatabilirsiniz. Clean and lock demelisiniz.
Aynı hesapla anında açabilirsiniz. Direk otadan güncelleme gelir kurarsınız.

attila24

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
attila
Cihazım
discovery 1
Konular
16
İki diyip üç sormuşsunuz giggle~~.
BL yi içindeki mevcut romu yükleyip kapatabilirsiniz. Clean and lock demelisiniz.
Aynı hesapla anında açabilirsiniz. Direk otadan güncelleme gelir kurarsınız.
Teşekkürler hocam endenizya romla kapatip açamam yani değil mi?

Ferhatkaya0088

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
Arkadaşlar ben hindistan romunu kurdum kurma sebebim yazı tipi ve temaları değiştirmekti Google arama,kişiler ve mesajlar değişti ama yazı fontu uygularken yine aşağıda fotoda gözüken hatayı alıyorum. Endonezya romunda böyle bir sorun var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
13
2 sorum var arkadaşlar yakin sürede kilidim acilacak bu romu yukledim diyelim bir sure kullandim ama garantiden veya baska birseyden bl kilidini kapatmam gerekirse tekrarmi global rom yuklerken clean and lock mu demem gerekiyor?
Diger sorumda birkere kilit açma başvurusu yaptıktan sonra aynı hesapla basvurmadan tekrar açabilirmiyim acaba?
Buda son olsun 3 oldu ama bu fastbootrom android 9 10 icin ota,ya geliyormu roksa indirip rocoveryde mi kuruyorsunuz? Hepinize teşekkürler
1. Sorunun cevabını ben vereyim aldığında üstünde hangi rom varsa geri ona dönerken bl kilitleyebilirsin

tarafsız

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Öğretmen
Konular
2
SSD harddisk de 300 - 500 sn. Normal hdd de 3 katı.
bütün herşeyi esksiksiz yaptım bi türlü pc elefon görmedi driverleri yükledi.driverler windows 10 çalışıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazdıklarınızı harfiyen uyguladım driverleri sorunsuz yükledim ama bi türlü mi flash telefonu görmedi.okadsrki tekrar tekrar yaptım ezberledim artık :)bilgisayar windows10 bundan mı acaba

Ekli dosyalar

• IMG_20200419_034807.jpg
    IMG_20200419_034807.jpg
    9,4 MB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

prusias

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
bütün herşeyi esksiksiz yaptım bi türlü pc elefon görmedi driverleri yükledi.driverler windows 10 çalışıyor mu

yazdıklarınızı harfiyen uyguladım driverleri sorunsuz yükledim ama bi türlü mi flash telefonu görmedi.okadsrki tekrar tekrar yaptım ezberledim artık :)bilgisayar windows10 bundan mı acaba
telefonu fastboot'a mı almadınız yoksa farklı bir cihazla mı çektiniz fotoğrafı?

tarafsız

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Öğretmen
Konular
2
telefonu fastboot'a mı almadınız yoksa farklı bir cihazla mı çektiniz fotoğrafı?
aynı telefonla çektim telwfonu fastboota aldığımda da çektiğim fotoğraf fibi olıyor yanı telwfonu görmüyor.telwfonun ekranında faatboot yazısı ve android resmi çıkıyor yapıyorum hiçbir şey görmüyor.

bütün herşeyi harfiyen yaptım bi türlü telefonu göremedi pc.pc windows 10 driveeler windows kaçta çalışıyor lütfen yardım edin çok çabaladım olmadı

Son düzenleme:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
13
aynı telefonla çektim telwfonu fastboota aldığımda da çektiğim fotoğraf fibi olıyor yanı telwfonu görmüyor.telwfonun ekranında faatboot yazısı ve android resmi çıkıyor yapıyorum hiçbir şey görmüyor.

bütün herşeyi harfiyen yaptım bi türlü telefonu göremedi pc.pc windows 10 driveeler windows kaçta çalışıyor lütfen yardım edin çok çabaladım olmadı
Windows 10 da driver lari kurmadan önce sürücü imza algılamayı devre dışı bırakıp ondan sonra driver lari kurmaniz lazımdı

tarafsız

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Öğretmen
Konular
2
Windows 10 da driver lari kurmadan önce sürücü imza algılamayı devre dışı bırakıp ondan sonra driver lari kurmaniz lazımdı
ne yapmam lazım şimdi driverleri kaldırmammı gerekiyor

aygıt yöneticisi
aygıt yöneticisi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Üst Alt