Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

Andreas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Andy
Cihazım
Red mi not 8 pr
Konular
1
Konu bugün bizatihi tarafımdan denenmiştir. Bilgisi ve deneyimlerinden faydalandığımız Zenex hocama da ayrıca teşekkür ederim.hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. 1 aylık Note 8 Pro 6/64 cihazımıza Miui arama ve mesaj arayüzü olan Endonezya romu kurduk.

BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır.
Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona Orjinal Rom yükleme adımlarıdır ve herşey silinecektir. Yedeklerinizi almayı unutmayın. Bilgisayar'ınız da Adb ve Quallcom Driverları yüklü olması gerekmektedir. Onları yükleyin..

Driver Yükleme ;

Bilgisayar'a Driver kurulumu içindir. Kurulmazsa root ve rom işlemleri için bilgisayar telefonu görmez.
1 - 15 saniyede Adb driver programını indir.
2 - Programı "Yönetici Olarak Çalıştır" ve gelen mavi ekranda klavyeden "Y" tuşuna bas enterla. Tekrardan "Y" tuşuna bas. 2-3 defa uyarı verecek ve "Y" tuşuna basacağız en son bir yükleme yapacak ileri deyip, Son butonuna tıklayacağız. Adb driveri yüklenmiştir.
3 - Quallcom driver'ı açıp, bilgisayarda normal bir program yüklemesi yapar gibi yükleyebilirsiniz.

Mi Flash ile Rom Yükleme ;
1 - Mi Flash 64 Bit aracını indirip açın.
Mi Flash 64 Bit
2 - Mi Flashı Pc ye yükleyin.
3 - Yerel Disk C' de rom adında bir klasör oluşturun.
4 - Şimdi ise Endonezya Fastboot Rom dosyasını indirin
indirebilirsiniz. İndirdiğiniz Fastboot romu .tgz uzantılıdır, bunu Rar programı ile açıp klasör şeklinde çıkacak vaziyette Rar'dan çıkarıp, (veya Rar, 7zip gibi program yüklüyse direk rom dosyasına sağ tuş yapıp "Buraya Çıkar" da diyebilirsiniz )
Çıkan romun klasörünün içindeki tüm dosyaları Yerel Disk C' de oluşturduğunuz rom klasörünün içine atın.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

5 - Mi Flash programını açıp " Select " butonundan Yerel Disk C'nin içindeki rom dosyasını gösterip seçin.
6 - Telefonu Fastboot moduna alıp Usb kabloyla bilgisayara bağlayalım. Mi flash programında " Refresh " butonuna tıklayın. Program telefonu görecektir.
7 - En altta " Flash All " seçeneğini seçip. " Flash " butonuna tıklayın ve yüklemenin bitmesini bekleyin. Yükleme bittiğinde Telefonunuza endonezya rom yüklenmiş olacaktır.

Dikkat : Mi Flash programında Flash ALL seçeneğini seçmelisiniz

Sorumluluk size aittir. Konu bana aittir. Miuiturkiye.Net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
Hocam ben MiFlash uygulamasında flash butonuna basınca "belirtilen dosya bulunamadı (0x80070002: execute flash_all.bat)" hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam ben MiFlash uygulamasında flash butonuna basınca "belirtilen dosya bulunamadı (0x80070002: execute flash_all.bat)" hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
İndirdiginiz romu gösterdiğim şekilde açtınız mı programa klasörü gösterdiniz mi

Andreas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Andy
Cihazım
Red mi not 8 pr
Konular
1
İndirdiginiz romu gösterdiğim şekilde açtınız mı programa klasörü gösterdiniz mi
Hocam yaptım fakat uygulama kurarken böyle bir durumla karşılaştım. Ekstra olarak bildirim panelinde bulunan uygulama kısa yollari içinde NFC bulunuyor basınca çalışmıyor ve
özelliklerde yok

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam yaptım fakat uygulama kurarken böyle bir durumla karşılaştım. Ekstra olarak bildirim panelinde bulunan uygulama kısa yollari içinde NFC bulunuyor basınca çalışmıyor ve
özelliklerde yok
Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir hocam. ben 9t pro kullanıyorum.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Netflix kullanmıyorum normalde ama sizin için indireyim dedim bende Google Play'de gözükmüyor. Tamamen netflixle alakalı durum güncellenince sorun giderilir diye düşünüyorum. APK olarak indirmeyi deneyin. Nfcde sıkıntı yok bende.

Mehmet8888

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
hocam bu endonezya romu miu 10 ile mi geliyor teşekkürler

S

Silinen üye 107783

Guest
Twrp gerekiyor mu? Ve Hocam eğer istanbuldaysanız gelsem kurabilir misiniz :D

recep_ocal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raco
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Selamlar üstadım ben son aşamaya kadar işlemleri yaptım fakat telefon yeniden başladığında reboot, wipe data, connect with miassistant seçeneği olan siyah zemine beyaz yazı ile ve en altta this miui version can't be installed on this device yazıyor. oysaki yükleme başarılı demişti. Şimdi fastboot modda yeniden yükleyim diyorum 0x80004005 hatası veriyor. Lütfen yardım edebilirmisiniz?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Selamlar üstadım ben son aşamaya kadar işlemleri yaptım fakat telefon yeniden başladığında reboot, wipe data, connect with miassistant seçeneği olan siyah zemine beyaz yazı ile ve en altta this miui version can't be installed on this device yazıyor. oysaki yükleme başarılı demişti. Şimdi fastboot modda yeniden yükleyim diyorum 0x80004005 hatası veriyor. Lütfen yardım edebilirmisiniz?
Bootloader kilidini mi kilitlediniz yoksa hocam.

Üst Alt