Hocam c sürücüsü içine rom adında klasör oluşturun. Sonra indirdiğiniz romu zip yardımıyla o klasöre acin. Dikkat edin aynı isimde çift klasör varsa teke düşürün. C:/rom/ klasör içinde açınHocam verdiğiniz linkten dosyayı indirdim. Fakat ekran görüntüsünde gözüken şekilde değil dosya içeriği. Eksik indirme olmuştur diye tekrar indirdim. Dosyanın içeriği yine sizinkinden farklı ve mi flash hata veriyor flashall.bat bulunmadığı için.
hocam zaten dediğiniz şekilde yapmıştım zipi açtığımda direkt içerik farklı nedense. Globalde devam edicem anlaşılanHocam c sürücüsü içine rom adında klasör oluşturun. Sonra indirdiğiniz romu zip yardımıyla o klasöre acin. Dikkat edin aynı isimde çift klasör varsa teke düşürün. C:/rom/ klasör içinde açın
Team varsa pc ye geçeyim bakalım hocamhocam zaten dediğiniz şekilde yapmıştım zipi açtığımda direkt içerik farklı nedense. Globalde devam edicem anlaşılan![]()
İlginiz için çok teşekkür ederim hocam maalesef evde değilim şuan. Sabah tekrar bi uğraşırım olmazsa ve müsait olursanız ulaşırım size.Team varsa pc ye geçeyim bakalım hocam
Sıkıntı yok hocam. Müsait olursam Tabiki yardımcı olurumİlginiz için çok teşekkür ederim hocam maalesef evde değilim şuan. Sabah tekrar bi uğraşırım olmazsa ve müsait olursanız ulaşırım size.
Hocam çok özür dilerim. Sizin mesajınızdan sonra linki inceledim hatalıymış. hakkınızı helal edin . Düzenledim linkiHocam verdiğiniz linkten dosyayı indirdim. Fakat ekran görüntüsünde gözüken şekilde değil dosya içeriği. Eksik indirme olmuştur diye tekrar indirdim. Dosyanın içeriği yine sizinkinden farklı ve mi flash hata veriyor flashall.bat bulunmadığı için.
Hocam Google Play Tabiki var kullandığınız romdan farkı miui arama ve mesajlar rehber uygulamasıEndonazya romda Google play var demi bu romu tasfiye edermisiniz başka ek özellikler varmı