Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

recep_ocal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raco
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Nasıl anlarım bootloader ın kapalı olduğunu bu aşamada?

recep_ocal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raco
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0

athrynn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Nescafe656 hocam bugün bu rom'u yükledim öncesinde bl kilidini açıp. Arama ve SMS uygulamasına kavuştum, çok iyi oldu. Şu an için tek sorun Netflix yok. Google Play'den yüklenmiyor, cihazınızın sürümüyle uygun değil diyor. Sizin verdiğiniz link'lerden yaptım her şeyi, 11.0.2 sürüm yüklü. Neden olabilir?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Nescafe656 hocam bugün bu rom'u yükledim öncesinde bl kilidini açıp. Arama ve SMS uygulamasına kavuştum, çok iyi oldu. Şu an için tek sorun Netflix yok. Google Play'den yüklenmiyor, cihazınızın sürümüyle uygun değil diyor. Sizin verdiğiniz link'lerden yaptım her şeyi, 11.0.2 sürüm yüklü. Neden olabilir?
Harici olarak kurmayı deneyin

athrynn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Hocam muhtemelen öyle yapacağım fakat sebebi nedir sizce bir bilginiz var mı?

S

Silinen üye 107783

Guest

Apk olarak kurabilirsin

recep_ocal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raco
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Selamlar üstadım ben son aşamaya kadar işlemleri yaptım fakat telefon yeniden başladığında reboot, wipe data, connect with miassistant seçeneği olan siyah zemine beyaz yazı ile ve en altta this miui version can't be installed on this device yazıyor. oysaki yükleme başarılı demişti. Şimdi fastboot modda yeniden yükleyim diyorum 0x80004005 hatası veriyor. Lütfen yardım edebilirmisiniz?

bu hatadan sonra birçok miflash program denedim. aleti görüyor fakat clean all deyip flash a tıklayınca flash crclist hatası veriyor.
Lütfen yardım ediniz. Telefon imei repair edilmiştir..

Üst Alt