- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
yardımcı oluruz hocam buyrun.Uzaktan hallederim diyorsa buradayım.
yardımcı oluruz hocam buyrun.Uzaktan hallederim diyorsa buradayım.
bootloader kapalı ise yetkili işlem gerekir. isterseniz yardımcı olabilirim hocam.benim cihaz fastboota giriyor fakat bl kapalı brick oldu nasıl yapabilirim
yetkili hesap ile yapılacak. Özel mesaj ile ulaşırsanız yardımcı olurumNiye 8pro fastboot moda giriyor fakat bl kilidi kapalı rboot ekranı geliyor sonra kapanıp tekrar açılıyor bu böyle sürekli devam ediyor bunu nasıl acarim
hocam benim de ihtiyacım var şuan bakabilirmiyiz acaba?yardımcı oluruz hocam buyrun.
buyrun hocam sorun neydi cihazınızda?hocam benim de ihtiyacım var şuan bakabilirmiyiz acaba?
pc çok iyi olmadığı için sanırım her aşamada hata alıyorumRehber - Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick
Bootloder kilidinin açık veya kapalı olmasının farkı yoktur. İstediğiniz bölgenin (mi, eu, id, in, ru) sürümlerini kura bilirsiniz. Sürüm düşürmek veya yükseltmek de fark etmiyor. https://disk.yandex.ru/d/sX0D_q0E2EOZ1w [/SPOILER] 2. Cmd.exe çalıştırıyoruz ve bu komutu yazıp enter...forum.miuiturkiye.net
hocam bootloader açık ama brick oldu. ne recovery ne de fastboot gelmiyor, sadece led yanıyor pc ye bağlayınca, işin garibi bağlı cihaz tanınmıyor.buyrun hocam sorun neydi cihazınızda?
Karar sizin hocampc çok iyi olmadığı için sanırım her aşamada hata alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bootloader açık ama brick oldu. ne recovery ne de fastboot gelmiyor, sadece led yanıyor pc ye bağlayınca, işin garibi bağlı cihaz tanınmıyor.