Rom Redmi Note 8 Pro - [Non-Cfw] Android 11 CorvusOS V16.0 Alpha Centauri | OFFICIAL - 19.05.2021

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Şuan hala en stabil, özelleştirmesi sağlam ve düzgün çalışan, bir kaç gün sonra şişmeyip aynı performans devam eden romların başında bu rom var hocam. palamut murat hocama fazlasıyla katılıyorum. Halen durup durup bu roma geçiyorum :)

Romda tek eksik kamera. Onuda şöyle çözüyoruz. Aşağıda verdiğim modülü magisk üzerinden kuruyoruz. 64MP Kamera çalışıyor. Tabi her a11 romda olduğu gibi tek çalışmayan portre modu. Onu anx miui kamerada çözebilen henüz kimse yok. Gcam kameralarında çalışan sürümler var.

Anx magisk modül Android 11 :
aslında aosp kamerayı anx den daha başarılı bulmuştum ben hocam birkaç deneme yapmıştık Batuski5431 hocam ile birlikte ama yine de aarayüz konusunda aosp bildiğiniz gibi :D

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
aslında aosp kamerayı anx den daha başarılı bulmuştum ben hocam birkaç deneme yapmıştık Batuski5431 hocam ile birlikte ama yine de aarayüz konusunda aosp bildiğiniz gibi :D

Hocam, ben gibi takıntılı biri olunca orada illa 64mp yazısını görmeniz gerekiyor. Yoksa altımda mercedes var ben 100km hızı geçmiyor gibi hissediyorum. :D

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Hocam, ben gibi takıntılı biri olunca orada illa 64mp yazısını görmeniz gerekiyor. Yoksa altımda mercedes var ben 100km hızı geçmiyor gibi hissediyorum. :D
haklısınız hocam maalesef bende de var o takıntı :D

0zaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Con Sinov
Cihazım
rn8p (begonia)
Meslek
Öğrenci
Konular
0

zenion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Şuan hala en stabil, özelleştirmesi sağlam ve düzgün çalışan, bir kaç gün sonra şişmeyip aynı performans devam eden romların başında bu rom var hocam. palamut murat hocama fazlasıyla katılıyorum. Halen durup durup bu roma geçiyorum :)

Romda tek eksik kamera. Onuda şöyle çözüyoruz. Aşağıda verdiğim modülü magisk üzerinden kuruyoruz. 64MP Kamera çalışıyor. Tabi her a11 romda olduğu gibi tek çalışmayan portre modu. Onu anx miui kamerada çözebilen henüz kimse yok. Gcam kameralarında çalışan sürümler var.

Anx magisk modül Android 11 :
ben cihazı rootlamak istemediğim için magisk kurmadım. Anx kamerayı başka bir yolla kuramaz mıyım?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
ben cihazı rootlamak istemediğim için magisk kurmadım. Anx kamerayı başka bir yolla kuramaz mıyım?

Twrp üzerinden kurabilirsiniz.
AnxCam : ( Twrp üzerinden flash) Fakat 64mp aktif görünmüyordu en son. Bir deneyin isterse

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Ah kamera insta vs düzgün çalışsa mıuıpro kullanmayacam da

BoZKuRT1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
galip
Cihazım
note 8 pro
Konular
3
neden google uygulaması olan arama ve mesajlaşma uylulamaları ekleniyor o kadar kurtulmak için uğraşılıyor ama nedense arama rehber ve mesajlaşma uygulamaları google uygulamaları ben aldığım türkiye garantili cihazın garanti dışı kalmasını göze alarak bundan kurtulmak için endonezya romu kurdum lütfen costum rom hazırlarken bunu göz önünde bulundurun denemek isterdim ama sırf bunun için bile yüklemeyeceğim

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
neden google uygulaması olan arama ve mesajlaşma uylulamaları ekleniyor o kadar kurtulmak için uğraşılıyor ama nedense arama rehber ve mesajlaşma uygulamaları google uygulamaları ben aldığım türkiye garantili cihazın garanti dışı kalmasını göze alarak bundan kurtulmak için endonezya romu kurdum lütfen costum rom hazırlarken bunu göz önünde bulundurun denemek isterdim ama sırf bunun için bile yüklemeyeceğim
hocam vanilla sürümü var ?

Üst Alt