- Adım
- Tolga
- Cihazım
- S7 Edge
- Konular
- 41
Eyvallah hocam baya fark etti,ben ekstra mi ses arttirici bide manuel eko ayarı yaptım daha iyi oldu
Hata ayıklama aç veya kapat diyor onu bir denermisin geliştirici seçeneklerinden açıksa kapat kapalıysa açArkadaşlar kulaklık ses seviyesini yükseltmiştim. Miui 12 yi kurduktan sonra tekrar normale dönmüş olabilir diye engineer moda girmek istediğimde bu hatayı aldım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu neyden kaynaklı bilen biri yardımcı olabilir mi
Teşekkür ediyorum hocam dediğimizi yaptım ve düzeldi.Hata ayıklama aç veya kapat diyor onu bir denermisin geliştirici seçeneklerinden açıksa kapat kapalıysa aç
Selamlar bunun Note 8 için olan versiyonu yok mu? Redmi Note 8 ses yükseltmesi için seçenek var mı? Teşekkürler.Merhabalar,
KONUDAKİ BİLGİLER ŞURADAKİ MESAJDAN ALINTIDIR ->Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kulaklık sesinin azlığından yakınırken şöyle bir çözüme ulaştık,kendim denedim bariz fark oldu müzik dinleyenler için özellikle tercih sebebidir.
Öncelikle belirtmek isterim ki sadece Pro modeli için geçerlidir MTK işlemcilerde Engineer mod üzerinden ayar yapıyoruz bu yüzden farklı bir model için denemeyiniz.
Bahsedilen ayarlar haricinde herhangi bir ayar değiştirmeyin,sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.
1 - Geliştirici Seçeneklerini Açmak ( Ayarlar->Telefon Hakkında-> MIUI Sürüm yazan yere 5-6 kere dokunuyoruz aşağıda artık bir geliştiricisiniz ibaresi gelecektir,yazı gelince tamamdır)
2 - Arama ekranına gelip *#*#3646633#*#* yazıyoruz ve karşımıza Engineer Mode geliyor.
3- Menü geldiğinde sağa doğru 2 defa kaydırarak Hardware Testing kısmına geliyoruz.
4- Gelen kısımda sırasıyla Audio -> Volume -> Audio Playback menüsüne giriş yapıyoruz.
5- Şimdi burada ilk kutudaki seçenek default, 2.kutudaki seçenek System, 3.Kutudaki seçenek 3/4-pole headset olacak şekilde ayarlıyoruz.
6- Daha sonra Headset PGA değeri sizde default yani 124 olarak görünecektir.Maximum izin verilen değer 160'tır.Ben 160 olarak ayarladım siz kendinize göre değiştirebilirsiniz.
7- Değeri girdikten sonra başka bir sayı ve ayara dokunmadan aşağıdaki SET butonuna dokunuyoruz ve işlem tamam,keyifli dinlemeler..
Videolu anlatım;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Nerde orası ben bulamadımmmHocam tuşlamaya dikkat edin tekrar yazın muhtemelen hatalı yazıyorsunuz
Cümlemizden,amin
Bluetooth içinde headset pole kutusunda bt seçeneği var aslında ama ben kullanmadığım için ayar değiştirmedim dilerseniz ekran görüntüsü alıp bluetooth kısmının pga değerini yükseltip deneyin sıkıntı olursa tekrar aynı ayara dönersiniz.
Maalesef yok,MTK işlemci olduğu için bu seçeneği kullanabiliyorsunuz.Note8'de SD mevcut dolayısıyla Viper,Dolby gibi modüllerle bunu halledebilirsiniz.Selamlar bunun Note 8 için olan versiyonu yok mu? Redmi Note 8 ses yükseltmesi için seçenek var mı? Teşekkürler.
Nerde orası ben bulamadımmm