Çok güzel oldu fakat bunu birde haporlerde yapma şansımız olurmu ki
Aslında ben bu yönteme mtk audio level yükseltme olarak arayınca ulaşmıştı ama uygulamaya korktum ne yalan söyleyeyim, deneyen birini görünce deneyip uyguladım sonuç alınca da paylaştımBurada paylaşman isabet olmuş.
Aslında ben daha fazla forumda paylaşmak istiyordum ancak iş güçten fırsat bulamıyorum.
Bu arada ben "amma velakin" şöyle bir bakınayım derken kendi yöntemimi buldum.
Evet söylediğiniz doğru sadece diğerlerinde menü biraz farklı. Daha önceki cihazlarımda yaptığım yoldan gittim ben de deneme yanılma ile oldu. Hoparlör ve ahize sesini yükseltmek hiç iyi olmuyor bu arada. Bunu da kötü deneyimle yazıyorum.Aslında ben bu yönteme mtk audio level yükseltme olarak arayınca ulaşmıştı ama uygulamaya korktum ne yalan söyleyeyim, deneyen birini görünce deneyip uyguladım sonuç alınca da paylaştım
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle maalesef telefonu alır almaz müzik dinlemeye kalktığımda cihazdan soğumuştum. Şimdi yana yakıla titreşim arttırma olayını arıyorum donanımsal olarak ne kadar kapasiteli bilmiyorum ama titreşim seviyesi çok düşük cepteyken asla çaldığını anlamıyorum. Bunu da bulup siz paylaşın hocamEvet söylediğiniz doğru sadece diğerlerinde menü biraz farklı. Daha önceki cihazlarımda yaptığım yoldan gittim ben de deneme yanılma ile oldu. Hoparlör ve ahize sesini yükseltmek hiç iyi olmuyor bu arada. Bunu da kötü deneyimle yazıyorum.
Umarım Xiaomi ilerleyen güncellemeler ile MTK menüsünü geri çekmez HTC bunu yapmıştı daha önce. Yüksek sese tam alışmışken birden bire Stok sese düşünce çıplak kalmış gibi oluyorsun inanmazsan değeri 124 yap bir dene.
O biraz zor doğrusu. Kernel ile mümkün belki.Öyle maalesef telefonu alır almaz müzik dinlemeye kalktığımda cihazdan soğumuştum. Şimdi yana yakıla titreşim arttırma olayını arıyorum donanımsal olarak ne kadar kapasiteli bilmiyorum ama titreşim seviyesi çok düşük cepteyken asla çaldığını anlamıyorum. Bunu da bulup siz paylaşın hocam
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam mesajları okuduğunuzu varsayarak tavsiye edilmiyor haporlerin patlama veya farklı bir sorun yaşanabilirMerhabalar ustalar bunu normal hoparlörler için nasıl yapabilirim