Ben memnun kalmadım endonezya rom muı 12 geri döndümBir kaç arkadaş da bahsetmişti benim de dikkatimi çekti hızlı şarj olmuyor cihaz sanırım 12.5 da bu hata var
Ben genel itibariyle memnunum aslında animasyonlar bildirimler hız eski sürüm global roma göre daha güzel diğer romları hiç denemediğim için bir yorum yapamıyorumBen memnun kalmadım endonezya rom muı 12 geri döndüm
Pil cok kisa gidiyor sürekli dışarıda çalışan birisiyim powerbank kullanmak zorunda kaldımBen genel itibariyle memnunum aslında animasyonlar bildirimler hız eski sürüm global roma göre daha güzel diğer romları hiç denemediğim için bir yorum yapamıyorum
Bilmiyorum ama bende sorunsuz çalışıyor hızlı şarj orjinal kutu içeriğindeki adaptör ve kablosuyla ama ısınma sorunu baş gösteriyor gibime geliyor boşta sorun yok ama en ufak sudoku veya okey de bile ısınıyor cihaz pubg vs girsem ne olacak bilmiyorum belki ısınma format sonrası geçer diye umuyorum haftaya format atacağım temiz kurulum olması içinBir kaç arkadaş da bahsetmişti benim de dikkatimi çekti hızlı şarj olmuyor cihaz sanırım 12.5 da bu hata var
Benim IMEI gitmişdı oto yoluyla gelmesini bekleyin benceYardımcı olcak ben redmi not 8 pro kullanıyorum ama guncellemedigim icin guncelleme gitti imei attım telefona ben guncellicem bu linkten ama nası guncellicem ve telefonu 0 dan baslatamam imei gider
Ben dün pubg de denedim acayip ısındı cihaz şarj olurken de çok ısınıyorBilmiyorum ama bende sorunsuz çalışıyor hızlı şarj orjinal kutu içeriğindeki adaptör ve kablosuyla ama ısınma sorunu baş gösteriyor gibime geliyor boşta sorun yok ama en ufak sudoku veya okey de bile ısınıyor cihaz pubg vs girsem ne olacak bilmiyorum belki ısınma format sonrası geçer diye umuyorum haftaya format atacağım temiz kurulum olması için