- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Redmi note 8 pr
- Konular
- 0
yalnız miui 12 den sonra ilaç gibi geldi cihaz uçuyor baştan kurulum yapmadığım halde
Redmi Note 8 Pro - Çin Kararlı Rom V12.5.1.0.RGGCNXM İndirme Bağlantıları [Android 11]
Çin romunda ki özellikler global roma gelecek mi? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Hocam benim cihazım gümrük kayıtlı gene yurtdışı cihaz IMEI gider miMalesef gelmeyecektir. Hiç bir zaman da gelmedi.
Gelmese de son sürümü tekrar indirip kurmak isterdim çünkü sarj hızlı bitmeye başladı. Belki stabilitesi artardı bataryanınBildiğim kadarıyla zaten artık MIUI güncellemesi gelmeyecek. Yalnızca güvenlik güncellemeleri gelecek ve bu da Google'ın güncelleyici aracından gelecek.
Hocam benim cihazım gümrük kayıtlı gene yurtdışı cihaz IMEI gider mi
Gelmese de son sürümü tekrar indirip kurmak isterdim çünkü sarj hızlı bitmeye başladı. Belki stabilitesi artardı bataryanın
Hocam ben eea romdayim çin romuna nasıl dönerim bir rehper varmıBenimki çin ve yurtdışı. Hiç bir şekilde gitmedi. Mtk cihazda imei kaybolmaz. Zor ihtimal.
Evet, şarj performansı çok kötü. Çin beta ve stabil böyle değildi.
Hocam ben eea romdayim çin romuna nasıl dönerim bir rehper varmı
Benimki çin ve yurtdışı. Hiç bir şekilde gitmedi. Mtk cihazda imei kaybolmaz. Zor ihtimal.
Yine de sürüm yükseltmelerde korkunuz varsa çin twrp kurup, romu kurunuz. Rootlamazsanız zaten twrp kayboluyor. Diğer güncellemelerde stok recovery yeterli .
Evet, şarj performansı çok kötü. Çin beta ve stabil böyle değildi.