- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 1
Depolama 64/128GB durumda. Reset atmak işimi çok zorlaştırır. Kullandığım bazı uygulamaların reset sonrası ayarlanması zor. Ama güncelleme ile telefonu bu kadar kötü yapması sinir bozucu. Güncelleme sonrası reset atılacaksa OTA ile güncelleme yaptırmasın.
Merbaba, önceki yazdıklarınızı da okudum önerildiği gibi sıfırlamak veya tekrar temiz bir kurulum yapmak sorunu çözebilir. Ben betadan geçtim bazı cihazlarda hiç sorun yokken bazı cihazlarda sizde olduğu gibi sorunlar çıkabiliyor. Mesela bende de hızlı şarj göstermesine rağmen yavaş şarj oluyor ve ısınma sorunu var ama sizin cihazınızda olan kasma donma takılma aramaların geç gelmesi vs yok. Haklısınız uygulamaların ayarlanması depolamayı kopyalayıp geri atmak bunlar zor ve uğraştırıcı işler insan sıkılıyor ama yapacak başka bir şey yok o şekilde kullanmak size eziyet olur.
Bahsettiğiniz şekilde Chrome'da adres çubuğundan aşağı kaydırdığımda açık sekmeler görünüyor bazen böyle sorunlar çıkabilir depolamanızın yarısı dolu ve bir çok uygulamanız var bunları üst sürüme taşımak dediğim gibi bazılarında hiçbir soruna yol açmazken bazılarında çeşitli sorunlara yol açabilir, çünkü bu atıyorum android 10 sürümüne çıkan 3-5 ufak özellik güncellemesi değil büyük bir yeni sürüm güncellemesi ve bana göre ota sonrası sıkıntılar çıkması çok normal.
Örneğin bazen ben betada kullandığım sürümün üstüne ertesi gün çıkan bir sürümü dahi kurduğumda cihaz açılınca siyah ekranda hatalar veriyordu hiçbir yere giremiyordum temiz kurulum yapınca sorunsuz açılıyordu ama diğer arkadaşlar üstüne kurduğunda cihazları sorunsuz açılıyordu