Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı 11.0.6.0 PGGMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 214
  • Görüntüleme 45K

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
Hocam twrpye girdikten sonra mount menüsünden system kısmına tık koymaniz gerekiyor flashlamadan önce.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonucu buradan yazarsınız hocam.
Üstad yaptım onu gene olmadı acaba benim twrp de bir sorun mu var ,
Twrp LR- team sürümü 3.3.1

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Twrp sürümü 3.3.1
bu dosyayı flashlıyorsunuz değil mi?

Ben de xda forumdan yapmıştım. twrp açıldıktan sonra mount'tan system tik koydum geri geldim sonra dosyayı flashladım. sonra olarak ekrana wipe/dalvik yazısı geliyordu onu seçip ardından reboot system dedim oldu o zaman. su an cihaz olmadığı için bişey diyemiyorum hocam geçen hafta takasta verdim cihazı.

Twrp LR- team sürümü 3.3.1
Hocam nfc kullanmam diyorsanız direkt Hindistan romunu kurabilirsiniz fastboot üzerinden bu da bir alternatif.

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
bu dosyayı flashlıyorsunuz değil mi?

Ben de xda forumdan yapmıştım. twrp açıldıktan sonra mount'tan system tik koydum geri geldim sonra dosyayı flashladım. sonra olarak ekrana wipe/dalvik yazısı geliyordu onu seçip ardından reboot system dedim oldu o zaman. su an cihaz olmadığı için bişey diyemiyorum hocam geçen hafta takasta verdim cihazı.
Anladım hocam saolun yardımların için çok teşekkür ederim. Bir kaç sorundur yaşıyorum galiba elden çıkartacam ; Bende parmak izi gitti ayarlarda yok ,cloud yedekleme yapmıyor.
Hadi hayırlısı bakalım.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Anladım hocam saolun yardımların için çok teşekkür ederim. Bir kaç sorundur yaşıyorum galiba elden çıkartacam ; Bende parmak izi gitti ayarlarda yok ,cloud yedekleme yapmıyor.
Hadi hayırlısı bakalım.
Hocam çok güzel cihaz açıkçası neye geçmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama benim paraya ihtiyacım var diye takasta verdim cihazı. Biraz maddi durumu düzeltip Mi 8 Se + üstüne biraz para verip yeniden almak istiyorum cihazı. Parmak izi ayarlardan gittiyse yüksek ihtimal persist dosyası uçmuş. Bu cihaz genelinde Cloud yedekleme sorunu ise size özel değil imei atılmış cihazlarda genel sorun. Size tavsiyem sıfırdan fastboot rom kurun kaymak gibi olur telefon. Hindistan romu kurun nfc önemli değilse.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam çok güzel cihaz açıkçası neye geçmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama benim paraya ihtiyacım var diye takasta verdim cihazı. Biraz maddi durumu düzeltip Mi 8 Se + üstüne biraz para verip yeniden almak istiyorum cihazı. Parmak izi ayarlardan gittiyse yüksek ihtimal persist dosyası uçmuş. Bu cihaz genelinde Cloud yedekleme sorunu ise size özel değil imei atılmış cihazlarda genel sorun. Size tavsiyem sıfırdan fastboot rom kurun kaymak gibi olur telefon. Hindistan romu kurun nfc önemli değilse.
Dün Endonezya için rehber hazırladım hocam. Gayet güzel.

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
Hocam persist dosyası bulmak mümkün mü ; çünkü nerden baksan bütün romları Endonezya hariç denedim geri gelmedi.Farklı sürümleri de denedim gene parmak izi gelmedi.
Nfc benim için hiç sorun değil sadece parmak izi ve Hindistan mı yoksa Endonezya ikisinden biri olacak. Zaten Cloud tan ümidimi kestim.

Dün Endonezya için rehber hazırladım hocam. Gayet güzel.
Sizce Hindistan mı yoksa Endonezya mı kurulma .

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam persist dosyası bulmak mümkün mü ; çünkü nerden baksan bütün romları Endonezya hariç denedim geri gelmedi.Farklı sürümleri de denedim gene parmak izi gelmedi.
Nfc benim için hiç sorun değil sadece parmak izi ve Hindistan mı yoksa Endonezya ikisinden biri olacak. Zaten Cloud tan ümidimi kestim.

Hocam aslında persist dosyası fastboot romların içinde var ama begonia için bakınca içinde göremedim bişeyin içine gömülü galiba ama neyin içinde gömülü bilemiyorum. endonezya romunda hem miui arama ve mesaj uygulaması var hem de nfc var diyorlar en mantıklısı sizin için o gürünüyor. fastboot üzerinden kurulum yapın yüksek ihtimalle düzelir sorunlarınız. yine düzelmezse forum tamircisi Zenex hocam ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Forumda kuranlar genel olarak Endonezya methiyeler ile bahsettiği için bunu kurduk. Arkadaş gayet memnun

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam aslında persist dosyası fastboot romların içinde var ama begonia için bakınca içinde göremedim bişeyin içine gömülü galiba ama neyin içinde gömülü bilemiyorum. endonezya romunda hem miui arama ve mesaj uygulaması var hem de nfc var diyorlar en mantıklısı sizin için o gürünüyor. fastboot üzerinden kurulum yapın yüksek ihtimalle düzelir sorunlarınız. yine düzelmezse forum tamircisi Zenex hocam ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
parmak izi için şöyle bir çözüm paylaşılmış denenebilir.

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
Ellerinize sağlık üstad saolun...

Üst Alt