Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı 11.0.6.0 PGGMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 214
  • Görüntüleme 45K
S

Silinen üye 107783

Guest
Ben kurdum şimdilik bir olumsuzluk görmedim, duruma göre editlerim

pioner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Golge
Cihazım
Xiomi note8 pro
Konular
0
Hotspot bağlantı kopma sorunu ve ekran yansıtma sorunu giderilmişmi bakabilirmisiniz

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hotspot bağlantı kopma sorunu ve ekran yansıtma sorunu giderilmişmi bakabilirmisiniz
Ekran yansıtma sorunu için bu konudaki çözümü dener misiniz hocam?

pioner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Golge
Cihazım
Xiomi note8 pro
Konular
0
Ekran yansıtma sorununun çözümü için bu konuyu dener misiniz hocam?
Denemiştim sonuç alamadım tv yi görüyor bağlantı kurmaya çalışınca başarısız oluyor

Mert038

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
RedmiNote 8 pro
Konular
0
Doğrudur 27 watt ile oluyor çünkü. Ama yine de 10 dakika da %70 imkansız ötesi bir değer.

Canim kardesim yanlis bilgiyle milleti celiskiye sokma bilmiyorsan sus.

Cihaz 27w dan fazlasini alamaz diye bi kaide yok unut onu. Cihaz macbook un sarjinide destekler sikinti yok zaten desteklemese 50 w a yakin bi sarj aleti cikartti xiaomi 130 tl ye satiyo quad 4.0 onu destekleyen cihazlarda resmi sayfasinda bu cihazi gostermez demi ️

pioner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Golge
Cihazım
Xiomi note8 pro
Konular
0
Güncelleme sonrası ekran yansıtma çalışıyor güncellemeden sonra ağ paylaşım ayarlarını sıfırlayıp deneyebilirsiniz..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Potissime

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2
Dün akşamdan bu yana deneyimledim. Yeni güvenlik güncelleştirmesi hariç, hızlıca ekran kaydırma yaparken üst üste binme vardı şimdi o açıdan daha seri. Batarya şu ana kadar eski haline göre daha iyi randıman veriyor. Bu arada ben Endonezya romu üstüne twrp ile direk yükledim böylece ayar kısımları ile uğraşmamış oldum. Son olarak xiaomi arama ve mesaj uygulamasını flashladım ve kullanıyorum. Bir iki güne batarya ekran süresi vs. bilgilendirme yaparım.
Hocam merhaba. ''Son olarak xiaomi arama ve mesaj uygulamasını flashladım ve kullanıyorum.'' demişsiniz, bunu nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz ? Android arama ekranından nefret ettim hatta telefondan bu yüzden soğudum. Ve telefonla konuşurken sensör bazen takılıyor, kapatacağım zaman tekrardan tuş kilidine basıp ışığı açıp bu şekilde kapatabiliyorum, bu da çok can sıkıcı bir durum.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Canim kardesim yanlis bilgiyle milleti celiskiye sokma bilmiyorsan sus.

Cihaz 27w dan fazlasini alamaz diye bi kaide yok unut onu. Cihaz macbook un sarjinide destekler sikinti yok zaten desteklemese 50 w a yakin bi sarj aleti cikartti xiaomi 130 tl ye satiyo quad 4.0 onu destekleyen cihazlarda resmi sayfasinda bu cihazi gostermez demi ️
Bilmediğim konu hakkında konuşmam
Her telefonun desteklediği max. Hız vardır. Bizim bahsettiğimiz telefonun aldığı max hız var. Note 8 pro ya 50 watt şarj aleti de taksan, 18 watt üstü almayacaktir. Ampere programı ile test edip kontrol edebilirsiniz. Hepsi denenmiş değerler. Ben somut değerler koyarım önüne. Kimseyi çelişkiye sokmam. Yeter ki size dert olmasın :)

Üst Alt