- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Redmi Note 8Pro
- Konular
- 14
+1Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu sürümde sorun varmı kurayımmı
+1Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu sürümde sorun varmı kurayımmı
Ekran yansıtma sorunu için bu konudaki çözümü dener misiniz hocam?Hotspot bağlantı kopma sorunu ve ekran yansıtma sorunu giderilmişmi bakabilirmisiniz
Denemiştim sonuç alamadım tv yi görüyor bağlantı kurmaya çalışınca başarısız oluyorEkran yansıtma sorununun çözümü için bu konuyu dener misiniz hocam?
İpucu - MIUI 11 Ekran Yansıtma Problemi'nin Çözümü
Herkese merhaba, Ayarlar daki Bağlantı ve Paylaşım kısmı kullanarak Mi 6 cihazımın Mi Box'a yansıtmaya çalıştım fakat Mi Box listede gözükmüyordu yani aşağıdaki ss deki gibi döngüye giriyor;(, böyle bir çözüm buldum. :D 1 - Cihazınıza Play Store dan Shorcut Create uygulamasını indirin. 2 -...forum.miuiturkiye.net
Hotspot bağlantı kopma sorunu ve ekran yansıtma sorunu giderilmişmi bakabilirmisiniz
Doğrudur 27 watt ile oluyor çünkü. Ama yine de 10 dakika da %70 imkansız ötesi bir değer.
Hocam merhaba. ''Son olarak xiaomi arama ve mesaj uygulamasını flashladım ve kullanıyorum.'' demişsiniz, bunu nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz ? Android arama ekranından nefret ettim hatta telefondan bu yüzden soğudum. Ve telefonla konuşurken sensör bazen takılıyor, kapatacağım zaman tekrardan tuş kilidine basıp ışığı açıp bu şekilde kapatabiliyorum, bu da çok can sıkıcı bir durum.Dün akşamdan bu yana deneyimledim. Yeni güvenlik güncelleştirmesi hariç, hızlıca ekran kaydırma yaparken üst üste binme vardı şimdi o açıdan daha seri. Batarya şu ana kadar eski haline göre daha iyi randıman veriyor. Bu arada ben Endonezya romu üstüne twrp ile direk yükledim böylece ayar kısımları ile uğraşmamış oldum. Son olarak xiaomi arama ve mesaj uygulamasını flashladım ve kullanıyorum. Bir iki güne batarya ekran süresi vs. bilgilendirme yaparım.
Bilmediğim konu hakkında konuşmamCanim kardesim yanlis bilgiyle milleti celiskiye sokma bilmiyorsan sus.
Cihaz 27w dan fazlasini alamaz diye bi kaide yok unut onu. Cihaz macbook un sarjinide destekler sikinti yok zaten desteklemese 50 w a yakin bi sarj aleti cikartti xiaomi 130 tl ye satiyo quad 4.0 onu destekleyen cihazlarda resmi sayfasinda bu cihazi gostermez demi ️