Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örneklere bakınca GCAM'ın daha iyi olduğu görünüyor fakat malesef benim Note 8 Pro'da sağlıklı çalışmıyor. Her fotoğraf çekişimde yükleme halkası 2-3 saniye boyunca görünüyor. İlerleyen dönemlerde tekrardan denerim.
Normal kamerada aşırı bir keskinleştirme durumu var, bana göre fotoğrafı ve videoyu bozuyor. GCAM sonuçları daha doğal ve soft görüntüsü var, umarım yakında kullanabilirim.
Soldaki Stock Kamera ile Sağdaki ise GCAM'in V.6.1.4.4 ile çekilen görüntüleri. Her ikiside gece modundadır. Aslında Gcam ile çekilen fotograf 13 MB idi buraya yüklemek için 9.2 Mb düşürdüm.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Kusura bakmayın bu işlerde yeniyim sırf camerası için bu cihazı aldım. ama pişman oldum. yazılanları okudum. bu GCAM dediğiniz program nedir?. play stordan indirdim ama sizlerin dediği değil versiyon falan hiç alakası yok lütfen rica ediyorum yardım edermisiniz. bu programı nasıl indire bilirim ve ayarları nasıl olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar çözdüm bir kısmını. Fakat video çekmiyor. Videoya geçince kapanıyor. Buna yardım edermisiniz?
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Kusura bakmayın bu işlerde yeniyim sırf camerası için bu cihazı aldım. ama pişman oldum. yazılanları okudum. bu GCAM dediğiniz program nedir?. play stordan indirdim ama sizlerin dediği değil versiyon falan hiç alakası yok lütfen rica ediyorum yardım edermisiniz. bu programı nasıl indire bilirim ve ayarları nasıl olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar çözdüm bir kısmını. Fakat video çekmiyor. Videoya geçince kapanıyor. Buna yardım edermisiniz?
Hocam sırf kamerası için alınacak bir cihaz değil hatta kamerası için alınmayacak cihaz kategorisinde.
1-Video çekimi gerçekten abartmıyorum berbat. Aldığımdan beri kırmızı bir ton alıyordum bugün GSMarena da bahsetmişler. Onlarda diyor bunu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2-Kamera da dinamik aralık çok dar. Aşırı keskinleştirme ve resmi patlatma var. Bununda yine yukarıdaki testtede söylüyor.
3-Ayrıca kamera renk yönünden de zayıf. (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
) Burda yapılan ileri tesste gerçek renkten sapma miktarı var.) Ayrıca firma yaptığı testlerde gerçek manada oyun telefonu olmadığını da söylüyor. Buna ek olarak telefonun hoparlör çıkışı da 77 db. Buda rakiplerinin gerisinde.
Sonuç olarak parasının telefonu denebilir. Ama kesinlikle fiyat/fayda telefonu değildir.