- Adım
- İlker YÜKSEL
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 1
Öncelikle burada GCAM kurulmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Bayadır test ediyorum ki Note 8 Pro nun Stock kamera yazılımı geceleri çok iyi değil. Açıkça söylemek gerekirse her ne kadar süper donanımda koysanız Dijital resimde yazılım çok önemli.
Başlarda Note 8 Pro aldığıma çok pişman olmuştum. Kameranın geniş açı,macro lensleri kötü üstüne yazılımda iyi olmayınca gece çekimleri can sıkıcı oluyordu.Sadece ana lens ile birlikte gündüz iyi ışık alırsa gündüz çekimleri iyiydi ancak yine de mükemmel değildi.
İlk resimde 15 yıl önce aldığım 7 megapiksellik Nikkor ED Lensli makinenin gece çekimi, Stock kamera, GCAM
Stock Kamera ve GCAM
Başlarda Note 8 Pro aldığıma çok pişman olmuştum. Kameranın geniş açı,macro lensleri kötü üstüne yazılımda iyi olmayınca gece çekimleri can sıkıcı oluyordu.Sadece ana lens ile birlikte gündüz iyi ışık alırsa gündüz çekimleri iyiydi ancak yine de mükemmel değildi.
İlk resimde 15 yıl önce aldığım 7 megapiksellik Nikkor ED Lensli makinenin gece çekimi, Stock kamera, GCAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stock Kamera ve GCAM