Kamera açılınca böyle siyah kalıyor hocam resim çekemiyorumAnlayamadım özür dilerim. Panaroma ve lens bulanıklığını denedim çalışıyor bende. Problemi biraz daha açıklayabilir misiniz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kamera açılınca böyle siyah kalıyor hocam resim çekemiyorumAnlayamadım özür dilerim. Panaroma ve lens bulanıklığını denedim çalışıyor bende. Problemi biraz daha açıklayabilir misiniz.
Kamera açılınca böyle siyah kalıyor hocam resim çekemiyorum
Yardımın için çok tşk ederim hocam oldu eline sağlıkEklediğim xml dosyasını dosya yöneticisi - GCAM - Configs - içerisine atalım. Bu klasörler yoksa oluşturalım. Daha sonra uygulama açıp alt siyah kısma iki tık yap restore dene. (Ben bu işlemi yapmadan açabildim o yüzden xml vermedim.) sonucu bilgi verirseniz sevinirim.
Hocam eline koluna saglik..Merhabalar
27.11.2019
En son aktif çalışan miui 11 uyumlu sürüm
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çalışmaz siyah ekranda kalırsa aşağıda verdiğim xml dosyasını Dosya yöneticisi >GCAM>Configs klasörü içerisine atalım. Klasörler yoksa siz oluşturun. Ardından uygulamayı açıp alt siyah bölgede iki tıklama yapalım ve restore edelim.
Evet video çalışmıyor malesef henüzMerhabalar kolay gelsin herkese birşey öğrenmek istiyorum başkasında da oluyor mu yukledim klasör içine de xml dosyasını atarak restore ettim fakat video ya geldiğimde programdan atıyor. Portre ve camerada ise bayağı bulanık resim çekmekte.
Alttaki siyah alana iki kere tıklayın daha sonra wyroczen_al2.xml yi seçerek restore yapın. O zaman Çalışacaktır.Hocam elinize sağlık bu sefer atmıyor yalnız panorama ve len bulanıklığında görüntü varken fotograf çekmede yok avaba bir ayarı mı varGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir