- Adım
- Oguzhan
- Cihazım
- Smart6 ultra
- Konular
- 26
üstad ne yaptın sıkıntı haloldumu qcn dosyası ileTamam hocam yarın geri dönüş yaparım oldu veya olmadı diye. Allah razı olsun.
Şimdilik bir sorun gözükmüyor. VOLTE 4.5g 3g edge hepsi sorunsuz çalışıyor. Çekmeyen yerde 4.5g den 3g düşüyor . Şimdilik sorun yok.üstad ne yaptın sıkıntı haloldumu qcn dosyası ile
Şimdilik bir sorun gözükmüyor. VOLTE 4.5g 3g edge hepsi sorunsuz çalışıyor. Çekmeyen yerde 4.5g den 3g düşüyor . Şimdilik sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aleyküm selam verahmetullahi veberakatühü
Hocam iyi geceler.Cihaza imei atarken bootloop oldu ücreti mukabilinde bir arkadaşa yaptırdım fakat qcn yedeği almadım arkadaş ne kadar qcn yüklediyse 4.5g gelmiyor bunun bir çözümü var mıdır?Sahur Yaklaşıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kardeşim bu linkteki https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/qcn-zip.123514/ dosya ile düzelttim hala kullanmaktayız sorun olmuyor. Birde Ayarlar\Cihaz Özellikleri\ Dahili Hafıza sizde farklı bir yerde olabilir üzerine gelip bir kaç kez tıkladığınızda Telefon Bilgisi Kısmı Gelecek büyük ihtimal hattınız sim 2 de olduğu için Telefon Bilgisi2 yazan yere tıklayın .Tercih Edilen Ağ Türünü Ayarlayın kısmından LTE/TD-SCDMA/UMTS veya LTE/TD-SCDMA/WCDMA seçerek deneyin.Hocam iyi geceler.Cihaza imei atarken bootloop oldu ücreti mukabilinde bir arkadaşa yaptırdım fakat qcn yedeği almadım arkadaş ne kadar qcn yüklediyse 4.5g gelmiyor bunun bir çözümü var mıdır?