- Adım
- Oguzhan
- Cihazım
- Smart6 ultra
- Konular
- 26
Sesli güldüm. Allahta seni güldürsün..
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sahur YaklaşıyorAmin hocam. bu arada rn8 in 6/64 modeli varda benmi bilmiyorum
Orjinal qcn yedeğiniz varsa paylaşırmısınız rica etsem.
Hayırlı sahurlar hocam. Aydınlattığınız için teşekkürler.Sahur Yaklaşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Selamın aleyküm. Bana redmi note 8 4/64 orjinal qcn lazım arkadaşlar. Birine yardımcı olmaya çalışırken bir yerde hata yaptım herhalde 4.5g 3g çekmiyor.
Redmi Note 8 Orjinal qcn dosyası lazım arkadaşlar.
İmeilerinizi editleyip paylaşırmısınız arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.
Kardeş Allah razı olsun. Bir kaç sorum olacak. İlgilenirsen sevinirim. 2 imei de boş değil mi kardeşim ben direk hex editor ile mi düzenleyeceğim. Birde qfil denen program ile mi yükleyim yoksa qpst ile mi?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aleyküm selam verahmetullahi veberakatühü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 boş 2 yi hex editör ile editleyip yada internetten qcn düzenlemenin kolay yolu diye araştırıp düzenleyebilirsiniz qfil ile de qpst ile de yükleyebilirsinizKardeş Allah razı olsun. Bir kaç sorum olacak. İlgilenirsen sevinirim. 2 imei de boş değil mi kardeşim ben direk hex editor ile mi düzenleyeceğim. Birde qfil denen program ile mi yükleyim yoksa qpst ile mi?
Tamam hocam jja ile editledim. Yarın telefon gelecek gelsin bir deneyim olmadı diğer yöntemleri denerim. Sizin dediğiniz kolay yolda iki imei girmek gerekiyor. O yüzden hata veriyormuş.1 boş 2 yi hex editör ile editleyip yada internetten qcn düzenlemenin kolay yolu diye araştırıp düzenleyebilirsiniz qfil ile de qpst ile de yükleyebilirsiniz
İki kısmada değiştirmek istediğiniz aynı imei girince oluyor ben öyle yaptım çünküTamam hocam jja ile editledim. Yarın telefon gelecek gelsin bir deneyim olmadı diğer yöntemleri denerim. Sizin dediğiniz kolay yolda iki imei girmek gerekiyor. O yüzden hata veriyormuş.