- Adım
- Oguzhan
- Cihazım
- Smart6 ultra
- Konular
- 26
Tamam hocam yarın geri dönüş yaparım oldu veya olmadı diye. Allah razı olsun.İki kısmada değiştirmek istediğiniz aynı imei girince oluyor ben öyle yaptım çünkü
Kardeş akşam deneyeceğim olmazsa enver beye ulaşacağım ona yaptıracağım.kardeş ne yaptın oldumu 4.5 g desteği bende yapacam senin ki olduysa. çok kolay youtube kanalında ki elemanın resmi note 8 imei repair videosundaki gibi ama orfa yorumlardan biri 4.5 g desteği yok demiş arkadaşın paylaştığı olursa omnu denemeyi düşünüyorum
O elemanın dediğini yaptım ondan sonra oldu zaten. Yarım yamalak anlatmış. En azından en başta yedek alırdım bilseydim. Millette dikkat etmemiş herhalde 4.5g olayına falan.kardeş ne yaptın oldumu 4.5 g desteği bende yapacam senin ki olduysa. çok kolay youtube kanalında ki elemanın resmi note 8 imei repair videosundaki gibi ama orfa yorumlardan biri 4.5 g desteği yok demiş arkadaşın paylaştığı olursa omnu denemeyi düşünüyorum
kardeş qcn dosyası ile mi ilgili imei olayı. sen imei eski telefonundan mı attın. öyleyse o telefon çok mu eski ben 4.5 desteği olan bir telim var onu atmayı planlıyorumKardeş akşam deneyeceğim olmazsa enver beye ulaşacağım ona yaptıracağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O elemanın dediğini yaptım ondan sonra oldu zaten. Yarım yamalak anlatmış. En azından en başta yedek alırdım bilseydim. Millette dikkat etmemiş herhalde 4.5g olayına falan.
4.5 g desteği olup olmaması önemli değil. Tüm cihazlar aynı sinyali alır vericiden. 4.5g desteği olmayan imei kullanılması sadece kontörlü hatlarda operatörden paket satın alırken sıkıntı oluyor. buda istenirde builp proptan düzeltilebilir..kardeş qcn dosyası ile mi ilgili imei olayı. sen imei eski telefonundan mı attın. öyleyse o telefon çok mu eski ben 4.5 desteği olan bir telim var onu atmayı planlıyorum
Hocam şimdi telefon elimde değil ama mesela ilk attığım qcn de edge dışında hiç bir şey çalışmıyordu. 2. attığım qcn de 4.5g aktif oluyor ama 4.5g çekmeyen yerde hatta ulaşılmıyor. Builp proptan düzenleme işi nasıl yapılıyor nette hiç bir açıklama yok.4.5 g desteği olup olmaması önemli değil. Tüm cihazlar aynı sinyali alır vericiden. 4.5g desteği olmayan imei kullanılması sadece kontörlü hatlarda operatörden paket satın alırken sıkıntı oluyor. buda istenirde builp proptan düzeltilebilir..
sizin sorununuz ve çözümü farklı hocam bu yazılanlarla alakalı değil.Hocam şimdi telefon elimde değil ama mesela ilk attığım qcn de edge dışında hiç bir şey çalışmıyordu. 2. attığım qcn de 4.5g aktif oluyor ama 4.5g çekmeyen yerde hatta ulaşılmıyor. Builp proptan düzenleme işi nasıl yapılıyor nette hiç bir açıklama yok.
üstad 4.5g desteğinde sıkıntı olmaması için ne yapmalıyız ki. arkadaşın paylaştığı 2 tane qcn dosyalarını bir dene bakalım inşallah olur. ama mutlaka bize de haber et ona göre yapacam kardeşim4.5 g desteği olup olmaması önemli değil. Tüm cihazlar aynı sinyali alır vericiden. 4.5g desteği olmayan imei kullanılması sadece kontörlü hatlarda operatörden paket satın alırken sıkıntı oluyor. buda istenirde builp proptan düzeltilebilir..
Anladım hocam sağ olun. Umarım akşam düzelir. Kaç gündür başıma bela oldu.sizin sorununuz ve çözümü farklı hocam bu yazılanlarla alakalı değil.