Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazın çin cihazı olduğu için mi o bandları görüyordunuz yoksa çin qcnsi ile işlem yapıldığından mı gitmişti diğer bandlar konunuzu ben googleda aratırken buldum hiç detay vermemişsiniz denedim fakat gelmedi band 7 ve band 20 benimki çin cihazı o yüzden asla gelmez sanırım
Hocam ben yükledim herşey güzel sıkıntı yok 1 hafta bile kullandım hep 4.5 g ama bı sıkıntı telefonu kapatıp açtım zmn 2 g düşüyor bidaha çıkmıyor tekrar qcn atmak zorunda kalıyorum çözümü nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben yükledim herşey güzel sıkıntı yok 1 hafta bile kullandım hep 4.5 g ama bı sıkıntı telefonu kapatıp açtım zmn 2 g düşüyor bidaha çıkmıyor tekrar qcn atmak zorunda kalıyorum çözümü nedir sizdedemi aynı yardimci olabilecek varmi
Hocam ben yükledim herşey güzel sıkıntı yok 1 hafta bile kullandım hep 4.5 g ama bı sıkıntı telefonu kapatıp açtım zmn 2 g düşüyor bidaha çıkmıyor tekrar qcn atmak zorunda kalıyorum çözümü nedir