- Adım
- Doraemon
- Cihazım
- POCO X3
- Konular
- 16
Razer i birazdan deneyeceğim indiriyorum.Razer os ve havoc os
Razer i birazdan deneyeceğim indiriyorum.Razer os ve havoc os
Peki size göre en iyi batarya ve performans hangisinde var..Hocalarım denediğim romlar bunlar başka neler deneyebilirim ne önerirsiniz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
musdi27 Metin StreX teomanonal
Denemediğin kalmamış kiHocalarım denediğim romlar bunlar başka neler deneyebilirim ne önerirsiniz?
Teoman hocam süpersiniz yahuDenemediğin kalmamış ki
Mi room 20.3.26 hocam kesin + ryzen kernelPeki size göre en iyi batarya ve performans hangisinde var..
Şaka bir yana, çoktandır MiRoom 20.3.26 dayım. Herşeyi ile yetiyor bana. Her rom sigara gibi ömürden götürüyor, gerek yok ...Teoman hocam süpersiniz yahu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi room 20.3.26 hocam kesin + ryzen kernel
Maşallah hocam, siz bana önerin asıl. Çok fazla rom denemişliğim yok hocam benim ama denediklerimi uzun süre kullanmaya çalıştım genelde.Hocalarım denediğim romlar bunlar başka neler deneyebilirim ne önerirsiniz?
Hocam değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim şuanda razer kurdum o kadar güzel geldi ki miui 12 stabil 12.3Maşallah hocam, siz bana önerin asıl. Çok fazla rom denemişliğim yok hocam benim ama denediklerimi uzun süre kullanmaya çalıştım genelde.
MIUI 11 olarak önerebileceğim iki romu da (Hindistan 11.0.5.0 ve Miroom Beta 20.3.26) denemişsiniz. AOSP romlar arasında ayrıca iON OS'u denedim ben, o da uzun zamandır desteği bitmiş halde (çok iyi romdu ama). Şu an MIUI 12'de önerebileceğim tek rom olan EU Stabil 12.0.3.0 (+Ryzen kernel) kurulu cihazda, MIUI 12'ler arasında çok memnunum. A11 olarak AOSP denedim sadece, o da Arrow OS, pil dışında harika bir romdu.
Yani önerebileceğim çok rom yok. Ama deneyebilirsiniz diyebileceğim Colt, AICP, Mokee OS, Dot OS var. Ama denemedim tabi ben de.
MiRoom 20.3.26 size fazlasıyla yeter bence o zaman...Hocalarım peki size göre pil konusunda en iyi olan rom hangisi çünkü telefonumda hiç oyun oynayan bir kullanıcı değilim sadece günlük işler sosyal medya vb işler için kullanıyorum o yüzdende sürekli telefonu şarja takmak istemiyorum hangi romu önerirsiniz miui veya aosp tabanlı farketmeksizin yeterki pil konusunda iyi olsun yeter bana saygılar...