Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

korgkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Emin olmasam cevaplamazdım :)
teoman hocam teşekkürler valla romu kurdum telefon uçuşa geçtide pil konusunda fazla bir değişiklik olmadı roma uygun önerebileceğin pil konusunda iyi olan kernel varmı yoksa hiç dokunmayımmı

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
teoman hocam teşekkürler valla romu kurdum telefon uçuşa geçtide pil konusunda fazla bir değişiklik olmadı roma uygun önerebileceğin pil konusunda iyi olan kernel varmı yoksa hiç dokunmayımmı
Kernel işine girme hocam, kendi kerneli kalsın derim...

operation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
lg g4
Konular
3
kardeşlerim selam. redmi note 8 türkiye garantili cihazım var ama hangi ülkenin stock rom'unu yüklesem proximity sensör sorunu yaşıyorum. ekran whatsapp sesi dinlerken telefonla görüşürken kapanıyor ve açılmıyor. bu sorunu çözen bir custom rom var mı. kesin çözümü olan. allah rızası için yardım. saygılar

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Ayarlar da arama yazarak arayın sensörü kapatın. Suan miui romda değilim ama öyle bir ayar vardı
kardeşlerim selam. redmi note 8 türkiye garantili cihazım var ama hangi ülkenin stock rom'unu yüklesem proximity sensör sorunu yaşıyorum. ekran whatsapp sesi dinlerken telefonla görüşürken kapanıyor ve açılmıyor. bu sorunu çözen bir custom rom var mı. kesin çözümü olan. allah rızası için yardım. saygılar

operation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
lg g4
Konular
3
Ayarlar da arama yazarak arayın sensörü kapatın. Suan miui romda değilim ama öyle bir ayar vardı
yok kardeş. sensörü kapamam rağmen sensör çalışıyor. cep modu kapalı otomatik parlaklık kapalı. yani internette denenen herseyi denedim. tek çözüm ekran temiz olmasına rağmen bol kolonya döküp gözlük besi ile silerken ekran açılıyor. başka çare bulamadım. ama custom rom olursa sensörsüz kullanıma bile ragzıyım

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
yok kardeş. sensörü kapamam rağmen sensör çalışıyor. cep modu kapalı otomatik parlaklık kapalı. yani internette denenen herseyi denedim. tek çözüm ekran temiz olmasına rağmen bol kolonya döküp gözlük besi ile silerken ekran açılıyor. başka çare bulamadım. ama custom rom olursa sensörsüz kullanıma bile ragzıyım

Son düzenleme:

operation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
lg g4
Konular
3
Merhaba yanlışlıkla Recoveryden Persist Bölümünü Silme yaparsanız ve ya sistemsel zarar görmüşse

Sensör Ekran döndürme,Otomatik aydınlatma
Görüşme esnasında ekranın kararması gibi sensöre bağlı bileşenler
devre dışı kalır sizdede bu sorunlar var ise
kullandığınız rom dosyasından Persist.img alıp recoveryden flashlarsanız düzelir
ben global rom kullanıyorum. mi tool ile sadece global atıyorum. twrp falan kullanmıyorum. nasıl silmiş olabilirimn ?

Üst Alt