Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Oxygen os'u redmi note 8 için nereden bulabilirim acaba?
Forumda bir tane konu buldum; Rom - Oxygen OS 8 | Android 11 Open Beta 5 [PORT] fakat emin olamadım.
Birde bunu normal ROM kurar gibi mi kuruyoruz?

Şarj sorunu şöyle, yavaş olması sıkıntı değil eğer yavaş bitiyorsa. Ama yavaş şarj olup hızlı bitiyorsa sıkıntı. Yoksa geç şarj olacak ama geç bitecekse sorun yok.
OOS romları Telegram gruplarında bulursun. Hatta OOS için ayrı kanal vardı en son. Oradan kullanıcılarını da bulup indirebilirsin hocam.

Whoave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi redmi s2
Konular
17
OOS romları Telegram gruplarında bulursun. Hatta OOS için ayrı kanal vardı en son. Oradan kullanıcılarını da bulup indirebilirsin hocam.
Hocam riskli değilmi öyle bunu böyle düzgünce dağıtan bir kaynakları yokmu, telegramda kim ne isterse atabilir kafasına göre, birde doğru kanalda olduğunu bilmek falan biraz zor sanki.

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Derli toplu muhteşem bir konu olmuş, elinize sağlık hocam.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam riskli değilmi öyle bunu böyle düzgünce dağıtan bir kaynakları yokmu, telegramda kim ne isterse atabilir kafasına göre, birde doğru kanalda olduğunu bilmek falan biraz zor sanki.
Dağıtım kanalları Telegram grupları işte. Birkaç geliştirici uğraşıyor. Telegram'da OOS Ginkgo diye ararsanız çıkıyor. Kimse kafasına göre bir şey atmıyor, zaten yöneticiler kendi attıklarını sabitliyor. :)

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Miroom 20.3.26 kullanıyorum tam ekran hareketi kastığı sistem başlatıcıyı güncellemek istiyorum lakin güncellediğim zaman 6x7 simgeler kalkıyor bu Roma uyumlu sistem başlatıcı linki var mı yani custom romlar için ayrı başlatıcı var mı

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Oxygen os'u redmi note 8 için nereden bulabilirim acaba?
Forumda bir tane konu buldum; Rom - Oxygen OS 8 | Android 11 Open Beta 5 [PORT] fakat emin olamadım.
Birde bunu normal ROM kurar gibi mi kuruyoruz?

Şarj sorunu şöyle, yavaş olması sıkıntı değil eğer yavaş bitiyorsa. Ama yavaş şarj olup hızlı bitiyorsa sıkıntı. Yoksa geç şarj olacak ama geç bitecekse sorun yok.
Oxygen OS için telegram kanalı OxygenOS // Ginkgo .. Kurulum adımları, rom linkleri, kernel, simge paketleri vs. Herşey bu kanalda var..
Diğer romun yavaş şarj sorunu, ciddi anlamda yavaş, yani hiç olmuyor gibi bişi.. Belki sadece ben yaşıyorum bu sorunu, descendant romunu paylaşan GODfloky hocam böyle bir sorun yaşamadığını söylemişti.

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocalarım biraz farklı bir rom arıyorum ama samsung a benzer bi port felan yokmudur?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Miroom 20.3.26 kullanıyorum tam ekran hareketi kastığı sistem başlatıcıyı güncellemek istiyorum lakin güncellediğim zaman 6x7 simgeler kalkıyor bu Roma uyumlu sistem başlatıcı linki var mı yani custom romlar için ayrı başlatıcı var mı
Miroom'un en en sonuncu beta sürümünden çıkarın başlatıcının apk'sini. Global başlatıcıyı kurarsanız tabi ki özellikleri gider.

Üst Alt