- Adım
- M. Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Meslek
- Ofis Sorumlusu
- Konular
- 190
Arrow'un kendi kerneli en güzeli.Arrow kurarsam hangi kernel kurmalıyım hocam.
Arrow'un kendi kerneli en güzeli.Arrow kurarsam hangi kernel kurmalıyım hocam.
MIUI 12.0.2buu bahsettiğin hindistan romunun surum numarası kac
Hocam MIUI 12 arıyordum ama mecburen önerdiğiniz aosp romlardan birine geçeceğim artık kabak tadı vermeye başladı stabil olmayan çalışma şekli MIUI ınGüncellik, cihazın içine etmediği sürece güzel bence. Bu nedenle Miroom Beta 20.3.26'dayım şu an.
A11 olarak Arrow. A10 olarak bir sürü rom var güzel: Arrow, EvoX (kernel değiştirin kurarsanız), Resurrection Remix, MSM, Sakura, Colt, AICP vs.
Hocam, MMX Stabil baya iyi çalışıyor ama ram yönetimi berbat. Boş olarak 1.2 gb ram boşta kalıyor, bir uygulama açıyorsun, 1 gb'ın altına iniyor. 2-3 uygulama zor açıyorsun, yoksa hepsini kapatıyor.MIUI 12.0.2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam MIUI 12 arıyordum ama mecburen önerdiğiniz aosp romlardan birine geçeceğim artık kabak tadı vermeye başladı stabil olmayan çalışma şekli MIUI ın
Hocam minovo hakkında ne düşünüyorsunuz pekiHocam, MMX Stabil baya iyi çalışıyor ama ram yönetimi berbat. Boş olarak 1.2 gb ram boşta kalıyor, bir uygulama açıyorsun, 1 gb'ın altına iniyor. 2-3 uygulama zor açıyorsun, yoksa hepsini kapatıyor.
EU Stabil kurabilirsiniz ama çubuğu etkinleştirmeyin. Çubuğu etkinleştirince ram yönetimi sorunu oluyor (MMX'te kendisinden etkin geliyor).
Ben Miroom'dayım. Güncel değil ama çok rahatım.
Hocam miroom çok güzel ama tam ekran hareketleri kasıyor kasmasa ondan başka rom kullanmamHocam, MMX Stabil baya iyi çalışıyor ama ram yönetimi berbat. Boş olarak 1.2 gb ram boşta kalıyor, bir uygulama açıyorsun, 1 gb'ın altına iniyor. 2-3 uygulama zor açıyorsun, yoksa hepsini kapatıyor.
EU Stabil kurabilirsiniz ama çubuğu etkinleştirmeyin. Çubuğu etkinleştirince ram yönetimi sorunu oluyor (MMX'te kendisinden etkin geliyor).
Hocam MMX ile beraber kernel de yüklemek istiyorum kerneli romla beraber mi kuruyoruz acaba Ryzen kullanmayı düşünüyorum bu arada.Hocam, MMX Stabil baya iyi çalışıyor ama ram yönetimi berbat. Boş olarak 1.2 gb ram boşta kalıyor, bir uygulama açıyorsun, 1 gb'ın altına iniyor. 2-3 uygulama zor açıyorsun, yoksa hepsini kapatıyor.
Romu kurun, kurulumu tamamlayın ana ekran gelsin sonra flaşlayın kerneliHocam MMX ile beraber kernel de yüklemek istiyorum kerneli romla beraber mi kuruyoruz acaba Ryzen kullanmayı düşünüyorum bu arada.
Peki hocam ben magiski romu kurarken yüklüyorum kernel flaşlarken ek olarak magisk flaşlamaya gerek var mı ?Romu kurun, kurulumu tamamlayın ana ekran gelsin sonra flaşlayın kerneli
Mi Novo bence eu dan daha iyi rom yapıyor deneyebilirsiniz.Hocam minovo hakkında ne düşünüyorsunuz peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam miroom çok güzel ama tam ekran hareketleri kasıyor kasmasa ondan başka rom kullanmam
Yok hocamPeki hocam ben magiski romu kurarken yüklüyorum kernel flaşlarken ek olarak magisk flaşlamaya gerek var mı ?