- Adım
- Murat
- Cihazım
- Meizu m2, THL 5
- Konular
- 8
Teşekkür ederim, sağ olun.Rootlanır bilgilerinize birşey olmaz
Teşekkür ederim, sağ olun.Rootlanır bilgilerinize birşey olmaz
Bu magisk kurdugumda bootlop oldu unistall yaptığımda geri düzeldi telefon ne yapmaliyomMerhaba arkadaşlar;
işlemler;
1. Cihaza bu konudaki TWRP yükleyin; Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official] (Farklı bir twrp için bu anlatım geçerli değildir)
2. Magisk dosyasını indirin;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3. Twrp üzerinden Magisk-v20.3.zip'i yükleyin
4. Reboot System'e basın.
Ekran Görüntüleri
Eklenecek
Telefonunuz muhtemelen note 8 pro'dur kontrol ettiniz miBu magisk kurdugumda bootlop oldu unistall yaptığımda geri düzeldi telefon ne yapmaliyom
Note 8 düz o kadar da cahil değilim hocamTelefonunuz muhtemelen note 8 pro'dur kontrol ettiniz mi
Size kimse öyle bir ithamda bulunmadı güzel hocam insanız ya, şaşırır, hatalar yaparız.. Neyse sıkıntınıza gelecek olursak diğer konu başlığı altında verdiğim magiski kurun deneyin.. Telefonun modeli nedir, model numarası sonu JE ile mi bitiyor? O modellerin bazı serilerinde magisk yüklerken sıkıntı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam..Yoo
Note 8 düz o kadar da cahil değilim hocam
Karıştıran insanlar oluyor mecbur soruyoruz yapacak bir şey yokYoo
Note 8 düz o kadar da cahil değilim hocam
Evet hocam sonu je ile bitoyoSize kimse öyle bir ithamda bulunmadı güzel hocam insanız ya, şaşırır, hatalar yaparız.. Neyse sıkıntınıza gelecek olursak diğer konu başlığı altında verdiğim magiski kurun deneyin.. Telefonun modeli nedir, model numarası sonu JE ile mi bitiyor? O modellerin bazı serilerinde magisk yüklerken sıkıntı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam..
Evet hocam sonu je ile bitoyo
Olmadı hocam yapamadım bu sefer bootlop olmadı ama animasyonda kaldı benim root işi hayal olduLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu dosyayı indirin, kurun.. Sonra uygulamaya girdiğiniz zaman magiski yükle butonuna tıklayın, yükle ve indir seçenekleri çıkacak, indir butonuna tıklayın indirsin.. İşlem bitince twrp den indirdiğiniz dosyayı flaşlayın.. Download kısmına indirir.
Bilemiyorum sorunun sebebini, normal şartlarda olması gerekirdi, iyi forumlar.Olmadı hocam yapamadım bu sefer bootlop olmadı ama animasyonda kaldı benim root işi hayal oldu