Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben dün Çin modeli note 8 e magisk yükleyip root yapabildim.Daha önceden bir tane Çin note 8 i patlatmıştım magisk yüzünden 200 liraya halledilmişti.
Önce twrp yi yüklüyoruz.Daha sonra magisk v20.3 ü zip olarak burada anlatıldığı gibi yüklüyoruz.Bu adımdan sonra twrp den wipe seçeneğine girip format data(veriyi biçimlendir) yı seçiyoruz.Telefonunuz komple sıfırlanacak.Resimler,uygulamalar vs. gidecek ona göre yedeğinizi almalısınız.(Wipe cache and dalvik derseniz düzelmez yine twrp ye atar sizi.)Telefon sıfırlansa bile magisk kalıyor ama telefon sıfırlanıp kurulduktan sonra magisk yüklü göstermez büyük ihtimalle magisk apk yı yüklüyoruz ve oluyor twrp de kalıcı hale geliyor bu yöntemle.
Magisk zip:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk apk:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ben twrp ye atınca önbelleği sildim olmamıştı sonra da fastboot tan rom atmayı denemiştim işlemin sonunda telefonun ekranı göz kırpmaya başlamıştı hard brick olmuştu.Arka kapak açılarak test point ile düzeltildi.
Ben aşağıdaki siteden buldum ama wipe vb. işlemleri daha ayrıntı anlatmak için kendim yazdım yukarıdaki yazıda.
Kaynak:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada magisk apk yı yükledikten sonra güncelleme yapmayın,ek kurulum vs yi kabul etmeyin yüklediğiniz gibi kullanın.
Hala çözüm yok denildikten sonra çözümü gösterdim ancak herhangi bir tepki gelmedi kaç gündür(uyguladık oldu yada olmadı vb.) ilginç gerçekten.Herhalde elinde redmi note 8 M1908C3JE modeli olanlar umudu kesip satıp farklı model telefonlar aldılar.
Hala çözüm yok denildikten sonra çözümü gösterdim ancak herhangi bir tepki gelmedi kaç gündür(uyguladık oldu yada olmadı vb.) ilginç gerçekten.Herhalde elinde redmi note 8 M1908C3JE modeli olanlar umudu kesip satıp farklı model telefonlar aldılar.
Miui 11 de denemiştim o zaman daha gelmemişti Miui 12.Twrp ve apk sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ama denemek lazım Çin modellerine pek güven olmaz en garanti fastboot tan Miui 11yükleyip denemek ama orada bile brick oluyor bazen bu Samsung çipli Note 8 ler çok dikkat etmek lazım.
Size kimse öyle bir ithamda bulunmadı güzel hocam insanız ya, şaşırır, hatalar yaparız.. Neyse sıkıntınıza gelecek olursak diğer konu başlığı altında verdiğim magiski kurun deneyin.. Telefonun modeli nedir, model numarası sonu JE ile mi bitiyor? O modellerin bazı serilerinde magisk yüklerken sıkıntı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam..