Rehber Redmi Note 8 - Magisk ile Root

berattkarayel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Hocam iyi günler telefonum global versiyon bugün 11.0.8 güncellemesi yaptım ve rootum silindi Netflix Google Play'de gözükmüyor.Ben bu rootu yüklersen Netflix geri gelir mi?
Şuanki TWRP'de sorun var mı?
Teşekkürler

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
" data-source="post: 653722" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
magisk_manager_1-jpg.42326
Merhaba arkadaşlar;

işlemler;

1. Cihaza bu konudaki TWRP yükleyin; Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-10 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official] (Farklı bir twrp için bu anlatım geçerli değildir)
2. Magisk dosyasını indirin;
3. Twrp üzerinden Magisk-v20.1.zip'i yükleyin
4. Reboot System'e basın.

Ekran Görüntüleri
Eklenecek
sizin söylediğiniz adımları teker teker yaptım ve root işlemi tamamlandı. teşekkürler.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berattkarayel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
sizin söylediğiniz adımları teker teker yaptım ve root işlemi tamamlandı. teşekkürler.

telefonun yurt dışı mı benimki yurt dışı imei sorunu yaşar mıyım diye düşünüyorum bilgin var mı?

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
telefonun yurt dışı mı benimki yurt dışı imei sorunu yaşar mıyım diye düşünüyorum bilgin var mı?
Ben Türkmenistan'dayım ve Türkmenistan'da kullanıyorum. Forumdaki arkadaşların yorum ve görüşlerinden yola çıkarak, " Türkiye'de kullanmaya başladıktan sonra belirli süre telefonu kullanabiliyorsunuz. sonrasında kaydettirmeniz gerekiyor. Çift sim kartlı olduğundan, sadece tek sim kart kullanarak süreyi uzatabilirsiniz, ilk sim kart kapandıktan sonra ikinci sim kart yuvasını kullanabilirsiniz. imei atıldığı zaman sadece tek IMEI atıldığı için diğer sim kart yuvası aktif olmayacaktır".

berattkarayel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Ben Türkmenistan'dayım ve Türkmenistan'da kullanıyorum. Forumdaki arkadaşların yorum ve görüşlerinden yola çıkarak, " Türkiye'de kullanmaya başladıktan sonra belirli süre telefonu kullanabiliyorsunuz. sonrasında kaydettirmeniz gerekiyor. Çift sim kartlı olduğundan, sadece tek sim kart kullanarak süreyi uzatabilirsiniz, ilk sim kart kapandıktan sonra ikinci sim kart yuvasını kullanabilirsiniz. imei atıldığı zaman sadece tek IMEI atıldığı için diğer sim kart yuvası aktif olmayacaktır".

teşekkürler telefon ilk geldiğinde de aynı sorunu yaşadım yuva değiştirdim şuan sıkıntı yok sağlıkı rootumu attım magisk ile umarım sıkıntı çıkmaz teşekkürler

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
10
Her kese selamlar redmi note 8 içn hiç root sorunu yaşamamıştım taki model numarası:
M1908C3JE bu olan bir tane note 8 ile karşılaşana kadar root olayı bu cihazda olmuyor ne ettiysem olmadı root dan sonra cihaz açmıyor sürekli recovery ye atıyor.
sorunu çözdüm bu konu altındaki tek tuş ile recovery kurun cihazı kapatmadan twrp yi indirip img diye flaşlayın sonrasında cihazı açın apk olarak magisk manager i kurun internet açık olsun bu arada gerekli ekleri kuracak ve cihaz rootlanmış olacak ve twrp de kalıcı olmuş olacaktır hayırlı olsun.

Son düzenleme:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
her kese selamlar redmi note 8 içn hiç root sorunu yaşamamıştım taki model numarası:
M1908C3JE bu olan bir tane note 8 ile karşılaşana kadar root olayı bu cihazda olmuyor ne ettiysem olmadı root dan sonra cihaz açmıyor sürekli recovery ye atıyor çözen oldu mu?
Recovery değiştirin

Moderatör tarafında düzenlendi:

meydeyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Paylaşım için teşekkürler ama yetersiz bilgi var hocam , biraz daha detaylı bilgi paylaşımı yaparsanız daha güzel olur mesela redmi note 8 için hangi sürümde denemeliyiz benim cihaz android 9 miui 11 kararlı sürüm 11.0.9 var her sürüm için magisk farlı sürüm çıkartıyor yoksa milletin cihazı elinde kalır

Üst Alt