- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Yaş
- 37
- Konum
- Eskişehir
- Katılım
- 27 Temmuz 2016
- Konular
- 131
- Mesajlar
- 5.819
- Çözümler
- 7
- Tepkime puanı
- 7.368
- Puanları
- 338
MantıklıCihaz Akıcı ve Performanslı olması için zaten o Ram i yemesi lazım![]()
MantıklıCihaz Akıcı ve Performanslı olması için zaten o Ram i yemesi lazım![]()
Kullanılmayan ram, boşa giden ramdir.(Bir geliştiricinin sözü)MantıklıBuda bana kapak olsun
demek ki eu işlevini yerine getirmek istemediği için o kadar boş ram var, lanet olası tembel
![]()
l1 olaydı geçebilirdikHiç olmadığı kadar akıcı cihazım.. Android 10 /MIUI 12.5 MİUİPRO Port rom kullanıyorum..
Yalnız aklıma takılan şu ram kısmı.. 1 gb bile yok kullanılabilir alan ama cihazda zerre sorun yok, mesela eu stabil v12.0.3.0 kullanırken 1.9 gb boş alan olurdu ama bu kadar akıcı değildi.. Bu ram kısmının tam olarak genel performansa etkisi pek yok anlaşılan..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8'in yeni versiyonu olarak mı gelecek daha tam belli değil hocam. Zira yeni versiyon da diyemeyiz, cihazın üstünden 2 cihaz daha çıktı. Belki aynı tasarımı kullanırlar sadece, tek ortak yön bu olabilir. Bunun dışında her şey fiyata bağlı. Rakip cihazlara göre karar verilebilir.melih97, hocam note 8in yeni versiyonu nasil olur sizce mtk islemci alinir mi.
bekleyip bunu mu alsam diyordum yoksa poco m3 alacağım tele ihtiyaç var o nedenle sorayım dedim.Redmi Note 8'in yeni versiyonu olarak mı gelecek daha tam belli değil hocam. Zira yeni versiyon da diyemeyiz, cihazın üstünden 2 cihaz daha çıktı. Belki aynı tasarımı kullanırlar sadece, tek ortak yön bu olabilir. Bunun dışında her şey fiyata bağlı. Rakip cihazlara göre karar verilebilir.
Daha sızıntıları yeni çıktı hocam. Cihaz bugün tanıtılsa en erken 2 hafta sonra Türkiye'ye (kaçak olarak) gelir.bekleyip bunu mu alsam diyordum yoksa poco m3 alacağım tele ihtiyaç var o nedenle sorayım dedim.
Bende note 10 pro bekliyorum bizim ülkeye bir türlü gelmedi bu gidişle ya Mi 11 Lite veya A52 yada son çare Note 10 kendisini almak kalıyor. Onlardan üstü benim bütçeyi aşar.Daha sızıntıları yeni çıktı hocam. Cihaz bugün tanıtılsa en erken 2 hafta sonra Türkiye'ye (kaçak olarak) gelir.
Garantili olarak alıyorsanız bence az daha katıp Redmi Note 10 alın. M3 meeeh bir cihaz. En azından Note 9S'e zorlayın derim.
İmei repair oldukca hayatta garantili telefon almam hocam. Cihaz ust duzey kullanilmayacagi icin cok iyi birsey dusunmuyorum.Daha sızıntıları yeni çıktı hocam. Cihaz bugün tanıtılsa en erken 2 hafta sonra Türkiye'ye (kaçak olarak) gelir.
Garantili olarak alıyorsanız bence az daha katıp Redmi Note 10 alın. M3 meeeh bir cihaz. En azından Note 9S'e zorlayın derim.
Bende mi 10tden haber bekliyorum kardesime alacagiz hocam. Yasaklardan dolayi piyasa da pek tel kalmamis.Bende note 10 pro bekliyorum bizim ülkeye bir türlü gelmedi bu gidişle ya Mi 11 Lite veya A52 yada son çare Note 10 kendisini almak kalıyor. Onlardan üstü benim bütçeyi aşar.
Garantili ve garantisiz olarak Note 10 Pro mevcut. 3800 TL fiyat civarında garantili olarak satılıyor. Gaziantep'te yaşıyorum ve burada satılıyor bir süredir garantisiz olarak. Ancak garantisiz almayı diyorsanız onlarda aşılması baya zor bir IMEI tamir engeli var. Sırf bu nedenden dolayı yaklaşmayın derim.Bende note 10 pro bekliyorum bizim ülkeye bir türlü gelmedi bu gidişle ya Mi 11 Lite veya A52 yada son çare Note 10 kendisini almak kalıyor. Onlardan üstü benim bütçeyi aşar.
Valla ben bu gidişle hiç Xiaomi almayacağım artık. Hatta biraz daha giderse böyle iPhone'a geçmeyi bile düşünürüm (tabi pahalı olması bir engel buna).İmei repair oldukca hayatta garantili telefon almam hocam. Cihaz ust duzey kullanilmayacagi icin cok iyi birsey dusunmuyorum.