- Adım
- akif
- Cihazım
- note 8
- Konular
- 0
forumdaki tek tıkla twrp 3.3.1-10 / rom ise arrow 13.3 vnllaHangi sürüm TWRP? Ve en son hangi romdaydınız?
forumdaki tek tıkla twrp 3.3.1-10 / rom ise arrow 13.3 vnllaHangi sürüm TWRP? Ve en son hangi romdaydınız?
TWRP, Android sürümünüz için çok çok çok eski. Zaten ilk sayfada gerekli her şeyi paylaştım. Oradaki sürümleri kullanın.forumdaki tek tıkla twrp 3.3.1-10 / rom ise arrow 13.3 vnlla
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsürümünü tavsiye ederim. Vanlla sürümü indirip üstüneLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurmanızı da tavsiye ederim. Bunların da üstüne bir deLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurarsanız cihaz hem Play Store sertifikalı olur hem de pil/performans açısından daha iyi olur.
Bu romu kurmak için de son sürümLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtavsiye ederim. Wipe işlemlerinden sonra, romu kurmadan önce deLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurmanızı öneririm.
Rom kurma işlemlerini biliyorsanız hemen kurarsınız. Bilmiyorsanız anlatabiliriz. Ben de kendi cihazımı Spark OS yüklü şekilde anneme verdim, çok memnun.
m suan da eski twrp ile flashladım son bir kez redmi yazısında gidip geliyor bunun silip son surumu nasıl yuklerimTWRP, Android sürümünüz için çok çok çok eski. Zaten ilk sayfada gerekli her şeyi paylaştım. Oradaki sürümleri kullanın.
Fastboot moddan en güncel sürüm TWRP'yi kurun. Wipe ve format işlemini yapın, yeniden Arrow'u kurun..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hoca
m suan da eski twrp ile flashladım son bir kez redmi yazısında gidip geliyor bunun silip son surumu nasıl yuklerim
TWRP mi iyi, OrangeFox mu hocam?Fastboot moddan en güncel sürüm TWRP'yi kurun. Wipe ve format işlemini yapın, yeniden Arrow'u kurun.
Android 12 ve sonraki sürümlerde TWRP kullanmanız lazım. Android 11 ve altı sürümlerde Ofox daha iyi bence.TWRP mi iyi, OrangeFox mu hocam?
android 14 crdroid kullanıyorum orange fox ile sorun çıkarır mı? orange fox'u birazcık arayüzü için seviyorum twrp bana kaba gibi gözüküyor.Android 12 ve sonraki sürümlerde TWRP kullanmanız lazım. Android 11 ve altı sürümlerde Ofox daha iyi bence.
Şifrelenme yapar, OrangeFox içinden dahili depolama alanı karışık isimlerle gözükür. Herhangi bir sıkıntılı anda verilerinizi kurtaramazsınız. Şifrelenmeli şekilde dirty flash ile kurulum yapınca cihazın bootloop olma ihtimali var. Yani bu önerim keyfi değil, en güncel TWRP sürümünü kullanmanız lazım.android 14 crdroid kullanıyorum orange fox ile sorun çıkarır mı? orange fox'u birazcık arayüzü için seviyorum twrp bana kaba gibi gözüküyor.
dirty flash yüzünden 1-2 kere verilerim mahvoldu kurtaramadım a13'ten 14'e geçerken. şimdi orangefoxtan twrp'yi flashlarsam sorun olurmu hocam? verilerimi kaybetmek istemiyorum. crdroid v10.1 çıkmış güncellemek istiyorum ama güncellersemde bootloop yiyeceğimden korkuyorum bir daha tekrar uygulamaları kurmak zor oluyor.Şifrelenme yapar, OrangeFox içinden dahili depolama alanı karışık isimlerle gözükür. Herhangi bir sıkıntılı anda verilerinizi kurtaramazsınız. Şifrelenmeli şekilde dirty flash ile kurulum yapınca cihazın bootloop olma ihtimali var. Yani bu önerim keyfi değil, en güncel TWRP sürümünü kullanmanız lazım.
hocam twrp guncelledim son surum suan , rom için sürükle bırak yapacagım aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde cihazım "adb interface " olarak gözükmekte romu atamıyorumFastboot moddan en güncel sürüm TWRP'yi kurun. Wipe ve format işlemini yapın, yeniden Arrow'u kurun.