MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Global Stabil V12.5.1.0 RCOMİXM İndirme Bağlantıları (Mi Pilot Değil)

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Garanti bittiyse hiç beklemeyin bencede benimkide bitsin direk twrp kurup başka romlarda keyfime bakıcam valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi tool v2 de global 12.5 geldimi hocam bende 12.0.6 gösteriyor sadece
Ben şu an kendi telimde hindistan kullanıyorum ve memnunum. Twrp olayına girmek istemiyorum. Xiaomi Toola uzun zamandır girmediğim için 12.5 olup olmadığını da bilmiyorum.

oktayman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay
Cihazım
mi 4
Konular
5
bi gelişme var mı ne zaman düzelir acaba

UmutAkts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Ben Recovery ROM Linki ile indirdimde nasıl kurabilirim yardımcı olabilirmisiniz

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Ben şu an kendi telimde hindistan kullanıyorum ve memnunum. Twrp olayına girmek istemiyorum. Xiaomi Toola uzun zamandır girmediğim için 12.5 olup olmadığını da bilmiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sonunda geldi hocam kaybolmadan hemen indir dedim gelmeden önce sürekli güncellemeleri denetleye bastım çok fazla daha sonra bir kerede yeniden başlattım ve şuan geldi inşallah cihaz rahatlar 😃

sniperelite34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
İphone 3gs
Konular
0
Merhabalar Güncelleme bana da geldi.Genel güncellemeler için bir videoda görmüştüm. ayarlar uygulamaları yönetten Googleplay Hizmetleri çerçevesi ve google hizmetleri ön belleğini temizledim.ayarlar kilit ekranının uykusunu asla yaptım.Otadan gelen güncellemeyi indirdim ve kurdum.Kurarken %4 civarında takılır gibi uzun süre bekliyor (5-8 dakika) sonra birden %89 a çıkıyor güncellemeye devam etti.Yeniden başlat yazısı geldi ve yeniden başlattım.bi 8-10 dakika içerisindede açılır konuma geldi yine hiç ellemedim bi 10 dk civarıda ben bekledim ekstra herşeyiyle kendine gelsin diye .Şu anda kullanıyorum arayüz inanılmaz hızlı.telefon maşallah hiç kasma hissetmedim.wifii arızası falanda vermedi inşallah bu yazılım çok iyi olmuş.
global redminote 8 12.5.1.0 enhanced android 11

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sonunda geldi hocam kaybolmadan hemen indir dedim gelmeden önce sürekli güncellemeleri denetleye bastım çok fazla daha sonra bir kerede yeniden başlattım ve şuan geldi inşallah cihaz rahatlar 😃
Yaptıklarının aynısını yaptım ama bana gelen birşey yok. Kademe kademe verildiğini okumuştum. Bana da birkaç güne gelir herhalde. Bilgilendirme için teşekkürler.

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Yaptıklarının aynısını yaptım ama bana gelen birşey yok. Kademe kademe verildiğini okumuştum. Bana da birkaç güne gelir herhalde. Bilgilendirme için teşekkürler.
Hocam denediğim şeyi bi yerde okudum ondan geldiğini sandım da şarj hızlı gidiyor gibi yaşayan varmı aynısını?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar Güncelleme bana da geldi.Genel güncellemeler için bir videoda görmüştüm. ayarlar uygulamaları yönetten Googleplay Hizmetleri çerçevesi ve google hizmetleri ön belleğini temizledim.ayarlar kilit ekranının uykusunu asla yaptım.Otadan gelen güncellemeyi indirdim ve kurdum.Kurarken %4 civarında takılır gibi uzun süre bekliyor (5-8 dakika) sonra birden %89 a çıkıyor güncellemeye devam etti.Yeniden başlat yazısı geldi ve yeniden başlattım.bi 8-10 dakika içerisindede açılır konuma geldi yine hiç ellemedim bi 10 dk civarıda ben bekledim ekstra herşeyiyle kendine gelsin diye .Şu anda kullanıyorum arayüz inanılmaz hızlı.telefon maşallah hiç kasma hissetmedim.wifii arızası falanda vermedi inşallah bu yazılım çok iyi olmuş.
global redminote 8 12.5.1.0 enhanced android 11
Aynen dediğiniz gibi oldu yüklerden 4.99 da takıldı sandım sonra devam etti :D .Sisin şarj durumu nasıl bende hızlı gidiyor gibi.

Üst Alt