Ben gün içinde çok kullanan biri değilim oyun oynamam internet haberler whatsapp kullanırım güncellemeleri falan yaparım bugün sabah 7 de işe giderken %51 gibi evden çıktım akşam 7 de %20 oldu şarja taktım tam şarj ettim %100 1-2 gün denerim.ama bende daha iyi gidiyor gibi hissettim.Hocam denediğim şeyi bi yerde okudum ondan geldiğini sandım da şarj hızlı gidiyor gibi yaşayan varmı aynısını?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen dediğiniz gibi oldu yüklerden 4.99 da takıldı sandım sonra devam etti .Sisin şarj durumu nasıl bende hızlı gidiyor gibi.
Merhaba mi pilot değil miydi bu sürüm?Hindistan romu için 12.5.1 bugün bana da geldi. Güncelledim kullanıyorum. Şimdilik sorun yok.
Hayırlı olsun daha bize gelmediHindistan romu için 12.5.1 bugün bana da geldi. Güncelledim kullanıyorum. Şimdilik sorun yok.
Hayırlı olsun daha bize gelmedi
Hayır değil.Merhaba mi pilot değil miydi bu sürüm?
Hocam wifide ve mobil veride mesela internette gezinirken kaç dakikada %1 azalıyor sizin?Hindistan romu için 12.5.1 bugün bana da geldi. Güncelledim kullanıyorum. Şimdilik sorun yok.
Bunun cevabını vermek zor. Hangi tarayıcı kullandığın bile önemlidir. Ama ben şarjdan memnunumHocam wifide ve mobil veride mesela internette gezinirken kaç dakikada %1 azalıyor sizin?
Merhaba acaba güncelleme size mi geldi yoksa siz mi yüklediniz başka kaynaklardan.Ben indirip kurdum. Herhangi bir sıkıntı yok gayet akıcı geldi sistem