Çözüldü Redmi note 8 ginkgo brick oldu

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam lütfen yardım edin bende öyle oluyor cihaza twrp üzerinden eu rom yükledikten sonra reboot dedim cihaz şarjada taksak herhangi bir tuşunada bassak ekran siyahlığı gelip 1 saniyede geri gidiyor fastboot moddada aynı keza ekran geliuor fastboot modu görüyoruz geri gidiyor nabıcaz hocam bi el atın.
Tamirini gerçekleştiriyorum. Özel mesajla ulaşabilirsiniz. hocam.

ibrahimbilmis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
iphone x
Konular
6
Tamirini gerçekleştiriyorum. Özel mesajla ulaşabilirsiniz. hocam.
Ben iki cihazdan birini power entegresi değiştirerek kurtardım Ama diğeri çalışmadı hala aynı bellide entegrelerin 10 taneden 2 3 ü sağlam çıkıyordur

bagimsizadam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Not2
Konular
0
Diğer cihaz anakart ölü şu an power entegrelerinin hiç biri çalışmadı
Hocam entegreleri yakmadığınız sürece cihaz tam olarak ölmez. Sadece nasıl açacağınızı bilmeniz lazım. Yıllar önce bir Lenovo cihazı pert etmiştim. Hiçbir telefoncu yapamadı. Ama ben sonunda yaptım. Elinizdeki cihazın tüm enerji bağlantılarını kesip bilgisayara bağladığınızda hiç tepki vermiyorsa ses açma ve ses kapama tuşlarına aynı anda veya herhangi birine yaklaşık 30 saniye basılı tutun. Bunlar olmazsa power tuşuna basılı tutun 30 saniye. bu söylediklerim her cihaz için farklı olabiliyor. Ama en azından bilgisayarın cihazı bir şekilde görmesini sağlıyor

gurbuz60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
mi 8 se
Konular
11
Fastboot a alındığında ekran gelip hemen gidiyor mu?
hocam redmi note 8 az önce düzgünce twrp kurdum miroom kurucaktım twrp üzerinden flashladım reboot dedim cihaz açılmıyor fastbot da da hemen geri gidiyor ekran ne yapmam lazım

ibrahimbilmis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
iphone x
Konular
6
hocam redmi note 8 az önce düzgünce twrp kurdum miroom kurucaktım twrp üzerinden flashladım reboot dedim cihaz açılmıyor fastbot da da hemen geri gidiyor ekran ne yapmam lazım
Elinizde tool varsa Eng rom yazarak düzeltilebilir farklı bir forumda daha açıklayıcı bir konu var link paylaşımı yasak olduğu için kopyala yapıştır yapmak durumundayım.

Xiaomi Redmi Note 8 modeline eng rom atarken dikkat edilmesi gereken bir durum söz konusu. Bu durum eng rom atmadan önce *#*#64663#*#* arama yapıyoruz. Software versiyonda Board Id 2.29.0 , 2.9 ve üstü versiyonlarda eng rom yüklemeyin. Önemli olan Samsung ,Micron, Hynix marka olması önemli değil önemli olan id versiyon. Edit: Samsung 1.29.0 sürümüne eng attım sorun olmadı. Eğer Ben Deneme İstiyorum Diyorsanız Chimera veya diğer toollarla deneme yaparken modems1 modemst2 fsg dosyalarını seçmeden yükleme yapın. En azından modem dosyalarını flashlamazsanız tekrar stock rom yüklüyerek brick cihazı eski haline getirebilirsiniz. Note 8 Samsung Chip Board 2.1.9-2.2.9 bilindigi gibi samsung chip li cihaza eng atınca brick oluyo bilindigi gibi şimdi yapılışı ve çözümü. Eng rom atıyoruz brick olacak daha sonra bu özel dosyayı atıyoruz kendine geliyor sonra işlemleri yapıp global tamm kolay gelsin iyi kazançlar şifre sadece özelden ücretli satılan dosya lütfen paylaşım yapmayınız 2.1.9-2.2.9 da denenmiştir Nasıl Yüklenir? Bu işlemi yapmadan önce aklınızda olması gereken modems1 modemst2 ve fsg dosyalarını flashlamayın imei numaralarınız giderse cihazın geri dönüş yok. Bootloader açıksa Mi flash tool ile yükleme işlemi yapılabilir. Bootlaoder kapalıysa
Chimera gibi toollar kullanarak ayağa kaldırabilirsiniz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Elinizde tool varsa Eng rom yazarak düzeltilebilir farklı bir forumda daha açıklayıcı bir konu var link paylaşımı yasak olduğu için kopyala yapıştır yapmak durumundayım.

Xiaomi Redmi Note 8 modeline eng rom atarken dikkat edilmesi gereken bir durum söz konusu. Bu durum eng rom atmadan önce *#*#64663#*#* arama yapıyoruz. Software versiyonda Board Id 2.29.0 , 2.9 ve üstü versiyonlarda eng rom yüklemeyin. Önemli olan Samsung ,Micron, Hynix marka olması önemli değil önemli olan id versiyon. Edit: Samsung 1.29.0 sürümüne eng attım sorun olmadı. Eğer Ben Deneme İstiyorum Diyorsanız Chimera veya diğer toollarla deneme yaparken modems1 modemst2 fsg dosyalarını seçmeden yükleme yapın. En azından modem dosyalarını flashlamazsanız tekrar stock rom yüklüyerek brick cihazı eski haline getirebilirsiniz. Note 8 Samsung Chip Board 2.1.9-2.2.9 bilindigi gibi samsung chip li cihaza eng atınca brick oluyo bilindigi gibi şimdi yapılışı ve çözümü. Eng rom atıyoruz brick olacak daha sonra bu özel dosyayı atıyoruz kendine geliyor sonra işlemleri yapıp global tamm kolay gelsin iyi kazançlar şifre sadece özelden ücretli satılan dosya lütfen paylaşım yapmayınız 2.1.9-2.2.9 da denenmiştir Nasıl Yüklenir? Bu işlemi yapmadan önce aklınızda olması gereken modems1 modemst2 ve fsg dosyalarını flashlamayın imei numaralarınız giderse cihazın geri dönüş yok. Bootloader açıksa Mi flash tool ile yükleme işlemi yapılabilir. Bootlaoder kapalıysa
Chimera gibi toollar kullanarak ayağa kaldırabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Müsadenizle affınıza sığınarak ek bilgi vermek isterim.. konu biraz eski. Paylaştığınız yazının üzerine bu cihazlar içinde çözüm çıktı .. Bootloader kilidi kapalı board id 2.9.0 cihaz tamiri. görsellerdeki cihaz forumdan bir kullanıcıya ait..

canercann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
mi
Konular
2
Cihazın bootloader kapatılmış. Yetkili hesapla çin romu atılıp çalışır duruma gelir hocam. Özel mesajla ulaşabilirsiniz
hocam özel mesajla ulaştım size benim sorunum da bu şekilde

Üst Alt