Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Stalcore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Bu mmx nasıl arkadaşlar.benim pil meftaya doğru gidiyor gibi 5-6 saati geçmiyor ekran süresi olarak
geçen hafta denedim ve üstelik yedek almayı unutarak... çok kötü gerçekten kasma donma bitmedi, olan verime oldu

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
musdi27 Engin. Yavaş şarj sorunu var bende maalesef.. Hızlı şarj oluyor yazıyor ama olmuyor.. Sixteen kernel kurdum, sorun çözüldü. Romu sevdim ama miui başka tabi :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
musdi27 Engin. Yavaş şarj sorunu var bende maalesef.. Hızlı şarj oluyor yazıyor ama olmuyor.. Sixteen kernel kurdum, sorun çözüldü. Romu sevdim ama miui başka tabi :)
Valla ben Miroom Beta'dan geçtim. Pil dışında hiçbir şeyini özlemiyorum. :) Hatta Miroom'a geri geçeyim diye düşünüyorum, sonra hatalı düşündüğümü anlayıp devam ediyorum. :D

EU A10 12.0.3.0'te ram sorun çıkarıyor 1-2 hafta sonra. A11'de çözmüşler rami. Güç tasarrufu açıkken bile 5-6 uygulama bazen rahat açık kalkıyor. :) Ram sorunu olmasa EU A10 da güzel rom. :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Valla ben Miroom Beta'dan geçtim. Pil dışında hiçbir şeyini özlemiyorum. :) Hatta Miroom'a geri geçeyim diye düşünüyorum, sonra hatalı düşündüğümü anlayıp devam ediyorum. :D

EU A10 12.0.3.0'te ram sorun çıkarıyor 1-2 hafta sonra. A11'de çözmüşler rami. Güç tasarrufu açıkken bile 5-6 uygulama bazen rahat açık kalkıyor. :) Ram sorunu olmasa EU A10 da güzel rom. :)
Hımm.. Pil performansı sorunlu diyorsunuz arrow için anladığım kadarıyla.. Bakalım biraz takılayım olmazsa kürkçü dükkanına geri dönüş yaparım :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hımm.. Pil performansı sorunlu diyorsunuz arrow için anladığım kadarıyla.. Bakalım biraz takılayım olmazsa kürkçü dükkanına geri dönüş yaparım :)
Sorunlu değil hocam. MIUI 12'den bir tık iyi ama MIUI 11 gibi de değil. :) MIUI 12'den kötü olsaydı dayanamazdım zaten. :D

Üst Alt