Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Koyu mod kısmından temayı ayarlayabiliyoruz. Dark gray modunu seçiyorum (varsayılan baya açık gri çünkü). Ardından Stiller kısmından sarı rengi ve resimde görünen bildirim çubuğu simgelerini seçiyorum. Başlatıcıyı da 5x6 veya 5x7 yapıyorum. Missss. :D

Diğer A11 romları pek deneyimleyemedim ama Arrow'dan memnunum. Açıkçası yine bi' MIUI 11 ekran süresi değil ama beni memnun ediyor. :) Pil konusunda Miroom Beta 20.3.26'yı özlesem de akıcılığı sayesinde beni kendinde tutuyor. :D
Globalden geçeceğim için pile bayılırım sanırım. Teşekkürler hocam sağ olun var olun. Bu akşam araniza katiliyorum sanirim :D

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Globalden geçeceğim için pile bayılırım sanırım. Teşekkürler hocam sağ olun var olun. Bu akşam araniza katiliyorum sanirim :D
"Herkes bir gün Arrowlu olacak!" diyordum, planım üzerinde sinsice ilerliyorum. devil~~haha-- Hoş gelirsiniz, sefa getirirsiniz hocam :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Koyu mod kısmından temayı ayarlayabiliyoruz. Dark gray modunu seçiyorum (varsayılan baya açık gri çünkü). Ardından Stiller kısmından sarı rengi ve resimde görünen bildirim çubuğu simgelerini seçiyorum. Başlatıcıyı da 5x6 veya 5x7 yapıyorum. Missss. :D

Diğer A11 romları pek deneyimleyemedim ama Arrow'dan memnunum. Açıkçası yine bi' MIUI 11 ekran süresi değil ama beni memnun ediyor. :) Pil konusunda Miroom Beta 20.3.26'yı özlesem de akıcılığı sayesinde beni kendinde tutuyor. :D
Dönüp dolaşıp gideceğim yer eu stabil v12.0.3.0 şu an miui razer kullanıyorum.. Eu kurmadan önce arrow bakayım arada durak olsun lanet olası çirkin.. Bide kalıyor muşum orada, abooow :) Neyse büyük konuşmamak lazım :)

Stalcore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
arrow kurasım geldi pili duyunca

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Bu mmx nasıl arkadaşlar.benim pil meftaya doğru gidiyor gibi 5-6 saati geçmiyor ekran süresi olarak

Stalcore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Pil demişken umarım yavaş şarj sorunu yoktur, denemeye korkuyorum valla :D
ben pil olayını oneos ile çözdüm, ryzen kernel attım bide.

şuan çok iyi aslında ama arrow denemek istiyorum 😂😂

Üst Alt