- Konular
- 0
Arrow A11 güzel hocam, gelsenize.Güncel tarihe dayanarak AOSP rom önerisinde bulunacak birisi var mı? Bir de StreX hocam nerelerde yahu? Sattı mı cihazı acaba
Bilmem ki neredeGüncel tarihe dayanarak AOSP rom önerisinde bulunacak birisi var mı? Bir de StreX hocam nerelerde yahu? Sattı mı cihazı acaba
Bırak şu çirkiniArrow A11 güzel hocam, gelsenize.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam çok tatlı bir ROM arrow. Pil olarak da çok öneriliyor zaten ama biraz boş gibi be Hafif de özelleştirebilelim ikonları renkleri vs. Son Arrow'da durum nasıl hiç kullanmadım arrow android 11. Bir de Whatsapp Web sorunu var mı?Arrow A11 güzel hocam, gelsenize.
Yeni sürümse denemedim hiç hocam. Bayadır globalde takılıyorum. Tanıyorsunuz beni global rom fantezim var. Bir kurayım bu akşam bakayım nasıl olmuş.Bilmem ki nerede
Havoc os denedin mi hocam 4.8 çıkmış Android 11 ve forumda olsun diğer yerlerde olsun güzel geri dönüşler var ancak 4.8 kullanan oldu mu bilmiyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bırak şu çirkini
Bence gayet yakışıklı. Dümdüz, sade ve yakışıklı. Özelleştirme arayan biri değilim, kullanmadığım özelliklerin olması çok ilgimi çekmiyor zaten.Bilmem ki nerede
Havoc os denedin mi hocam 4.8 çıkmış Android 11 ve forumda olsun diğer yerlerde olsun güzel geri dönüşler var ancak 4.8 kullanan oldu mu bilmiyorum..
Bırak şu çirkini
Çok denemedim; birkaç sefer, birkaç dakika kullandım. Ekran kilitliydi, güç tasarrufu açıktı ve sorun yaşamadım.Hocam çok tatlı bir ROM arrow. Pil olarak da çok öneriliyor zaten ama biraz boş gibi be Hafif de özelleştirebilelim ikonları renkleri vs. Son Arrow'da durum nasıl hiç kullanmadım arrow android 11. Bir de Whatsapp Web sorunu var mı?
Yeni sürümse denemedim hiç hocam. Bayadır globalde takılıyorum. Tanıyorsunuz beni global rom fantezim var. Bir kurayım bu akşam bakayım nasıl olmuş.
Arrow çok tatlı olmuş. Bu üst bar var ya hocam, adına ne deniyordu unuttum şu an, pil saat simgelerinin olduğu bar, oradaki simgeler nasıl çeşit var mi?Bence gayet yakışıklı. Dümdüz, sade ve yakışıklı. Özelleştirme arayan biri değilim, kullanmadığım özelliklerin olması çok ilgimi çekmiyor zaten.
Çok denemedim; birkaç sefer, birkaç dakika kullandım. Ekran kilitliydi, güç tasarrufu açıktı ve sorun yaşamadım.
Birkaç değişik stil var ama ilk sürümünden beri aynı ayarlar. Tüm A11 romlarda olanlar var. Toplam 7 tane var, bu kadarı sığdı ekran görüntüsüne.Arrow çok tatlı olmuş. Bu üst bar var ya hocam, adına ne deniyordu unuttum şu an, pil saat simgelerinin olduğu bar, oradaki simgeler nasıl çeşit var mi?
Beğendim, bir şans vereyim bu akşam. Pil süresinden memnun musunuz hocam?Birkaç değişik stil var ama ilk sürümünden beri aynı ayarlar. Tüm A11 romlarda olanlar var. Toplam 7 tane var, bu kadarı sığdı ekran görüntüsüne.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Koyu mod kısmından temayı ayarlayabiliyoruz. Dark gray modunu seçiyorum (varsayılan baya açık gri çünkü). Ardından Stiller kısmından sarı rengi ve resimde görünen bildirim çubuğu simgelerini seçiyorum. Başlatıcıyı da 5x6 veya 5x7 yapıyorum. Missss.Arrow hoş olmuş cidden.. Sözümü geri alıyorum, çirkin rom yoktur, bakımsız rom vardır
Diğer A11 romları pek deneyimleyemedim ama Arrow'dan memnunum. Açıkçası yine bi' MIUI 11 ekran süresi değil ama beni memnun ediyor. Pil konusunda Miroom Beta 20.3.26'yı özlesem de akıcılığı sayesinde beni kendinde tutuyor.Beğendim, bir şans vereyim bu akşam. Pil süresinden memnun musunuz hocam?