- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 84
Miui pro romda neden durup dururken yeniden başlıyor telefon ryzen kernel de de bunu yaşamıştım çözümü varmıdır rom çok güzel
Hangi miuiPro hocam? Port olan v2 sürümü mü? Hani şu Android 10 Miui 12.5 olan.. Bende yaşamıştım bir iki kere..Miui pro romda neden durup dururken yeniden başlıyor telefon ryzen kernel de de bunu yaşamıştım çözümü varmıdır rom çok güzel
Evet a10 sürümü hocam anlam veremedim acaba nedeni nedir romu çok sevdim telefon cebimde bakıyorum yeniden başlamışHangi miuiPro hocam? Port olan v2 sürümü mü? Hani şu Android 10 Miui 12.5 olan.. Bende yaşamıştım bir iki kere..
Bilemiyorum hocam.Evet a10 sürümü hocam anlam veremedim acaba nedeni nedir romu çok sevdim telefon cebimde bakıyorum yeniden başlamış
Siz ne kullanıyorsunuz hocamBilemiyorum hocam.
Eu Stabil v12.0.3.0Siz ne kullanıyorsunuz hocam
Hocam bu 12.5 de ekran yansıtma da çalışmıyor iyice sinir bozmaya başladı eu da stok kernel mi kullanıyorsunuzEu Stabil v12.0.3.0
Evet stok kernel kullanıyorum ancak şu an miuipro v2 kullanıyorum, özlemişim )Hocam bu 12.5 de ekran yansıtma da çalışmıyor iyice sinir bozmaya başladı eu da stok kernel mi kullanıyorsunuz
Bakalım ben de kararsızım ufak sorunlar can sıkıyorEvet stok kernel kullanıyorum ancak şu an miuipro v2 kullanıyorum, özlemişim )