En güzeli insanın sevdiği romda olması zaten hocam. Ram sorunu olmasa benim kullanımımda ben de EU A10'da olurdum.
Valla öyle hocam dönüp dolaşıp geliyorum, napiiimEn güzeli insanın sevdiği romda olması zaten hocam. Ram sorunu olmasa benim kullanımımda ben de EU A10'da olurdum.
Nice mutlu yıllara hocamÖnümüz ay hanımla birlikte note 8lerimizin 2. Yaşlarını kutlayacağız Bahardan beri bi iki eu sürümü denemekten gayrı hiç miui görmedi cihazlarımız.
500 dolumdan fazlasını bitiren pillerimizle arrow 11den uzun süreli kullanım (işteyken lte, evdeyken wifi sabah akşam açık)Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
One os sorunlu bir rom bence, konu başlığı altında sıkıntı yaşayan arkadaşlar durumu belirtmiş ben revos zamanında kurdum, kurmaz olaydım cihaz gidiyordu az kalsınArrow 11 son sürümü kurdum 2 gün önce. Klasik AOSP. Stabil mi, evet stabil. Ama ne bileyim ya öyle aşık olamadım nedense. AOSP gönlümde ayrı bir yer tutuyor. Ama MIUI'da bir başka. OneOS deneyimleyen var mı? Nasıl, mutlular mı? Bir de son EU betayı deneyimleyen var mı? EU ne alemde?
Biliyorum hocam o hikayenizi Neyse Arrowda kalayım ben. Global 12.5 Enhanced gelince bi bakarım ne olmuş. Hatta EU 12.5 Enhanced gelince geçeyim, daha iyi.One os sorunlu bir rom bence, konu başlığı altında sıkıntı yaşayan arkadaşlar durumu belirtmiş ben revos zamanında kurdum, kurmaz olaydım cihaz gidiyordu az kalsın
Yeni telefonlarda bile enhancede sövüyorlarBiliyorum hocam o hikayenizi Neyse Arrowda kalayım ben. Global 12.5 Enhanced gelince bi bakarım ne olmuş. Hatta EU 12.5 Enhanced gelince geçeyim, daha iyi.