- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 4
Hocam aslında hiçbiri ile ilgisi yok A9 ile ilgili sürüm yükseldikçe süre düşüyor20.3.26 zaten nasıl bir sürümse artık miui kullanıcıları için vazgeçilmez oldu.. Eu, Miroom, MiNovo farketmez, hepsi gayet iyi sonuçlar veriyor ancak MiNovo bence bu işi hepsinden daha iyi yapıyor..
Haklı olabilirsiniz hocam.. Hiç miui 10 kullandınız mı?Hocam aslında hiçbiri ile ilgisi yok A9 ile ilgili sürüm yükseldikçe süre düşüyor
Temiz kurulum ile ilgili oluyor bu hatalar hocambende yaklaşık 3 aydır falan kullanıyorum hergünde airpods ve bt hoperlör kullanırım hiç sorun çıkarmadı ama kernelim farklı stock kernel kullanmıyorum belki ondan olablir
Rom değiştirin hocam hiçbir zaman global rom kullanmayın ben dayanamıyorumMiUi 12.0.4 Global
3 Saat 90 seviyelerinden berbat durumda nasıl iyi hale getireceğim bilmiyorum
Formatla da iyi hale gelmiyor 1 sene ya oldu ya olmadı alalı
Valla hatırlamıyorum ama eminim en çok süre onda veriyordur miui 10 da 14 saat alıyorsak 11 de 12 saate düştü 12 de 10 - 8 a11 i söylemek istemiyorumHaklı olabilirsiniz hocam.. Hiç miui 10 kullandınız mı?
Redmi note 8 'de en iyi performans MIUI 10 sürümlerinde aslında. Bir süre deneyimledim. Tek sıkıntı bana göre kalıcı bildirim sorunu. Çentikli cihazlarda bildirimlerde sıkıntı oluyor MIUI 10'da. 2 saniye görünüp kayboluyor en sevmediğim şey.Temiz kurulum ile ilgili oluyor bu hatalar hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom değiştirin hocam hiçbir zaman global rom kullanmayın ben dayanamıyorum
Valla hatırlamıyorum ama eminim en çok süre onda veriyordur miui 10 da 14 saat alıyorsak 11 de 12 saate düştü 12 de 10 - 8 a11 i söylemek istemiyorum
Hocam aslında en iyisi miroom fakat maalesef l1 sertifikası yok tek eksiği bu yada şuan kullandığım razer stabil romu harika tavsiye ederimRedmi note 8 'de en iyi performans MIUI 10 sürümlerinde aslında. Bir süre deneyimledim. Tek sıkıntı bana göre kalıcı bildirim sorunu. Çentikli cihazlarda bildirimlerde sıkıntı oluyor MIUI 10'da. 2 saniye görünüp kayboluyor en sevmediğim şey.
L1 sertifikası olmaması benim için sorun teşkil etmiyor hocam. Miroom 20.3.26 benim cihazda sorun çıkartıyor. Daha doğrusu 20.3.26 sürüm olan tüm romlarda sorun yaşıyorum. Kamera siyah çekiyor ne yaptıysam çözemedim. Stabil sürüm kuruyorum onun da bataryasını pek beğenmedim. Hint 11.0.5.0 kuruyorum onda da çift tıkla ekran kapatma, simge boyutlarını değiştirme yok. Sürekli bir döngü halindeyim. Farklı rom arıyorum, romlar kuruyorum. 2 güne yine eski romlara dönüyorum. Razer romu hiç kurmadım denerim onu daHocam aslında en iyisi miroom fakat maalesef l1 sertifikası yok tek eksiği bu yada şuan kullandığım razer stabil romu harika tavsiye ederim
Hocam kesinlikle razer dene memnun kalacaksın eu yuklemektense razer bin kat daha iyi herkese tavsiye ediyorum zaten yanlız ryzen kernel ile kullanınL1 sertifikası olmaması benim için sorun teşkil etmiyor hocam. Miroom 20.3.26 benim cihazda sorun çıkartıyor. Daha doğrusu 20.3.26 sürüm olan tüm romlarda sorun yaşıyorum. Kamera siyah çekiyor ne yaptıysam çözemedim. Stabil sürüm kuruyorum onun da bataryasını pek beğenmedim. Hint 11.0.5.0 kuruyorum onda da çift tıkla ekran kapatma, simge boyutlarını değiştirme yok. Sürekli bir döngü halindeyim. Farklı rom arıyorum, romlar kuruyorum. 2 güne yine eski romlara dönüyorum. Razer romu hiç kurmadım denerim onu da
Hocam kerneli tavsiye eder misiniz yavaş şarj olma durumu varmı batarya odaklı kernel miGİNKGO MOON
parlaklık yüzde 10 civarı ama mıuı12 de (sizin kullandığınız romda yüzde 45 50 ye denk geliyo)uygullama istatistiğindeki süreyi yanlış gösteriyor