Elinizde patlayacak o cihaz, az kaldıRyzen kernel var da kingtweaks yükledim hangisi işe yarayacak
Hocam oyun falan oynamıyorum çekirdek hızının yüksek olmasına gerek yokElinizde patlayacak o cihaz, az kaldı
Miui 10 kuracağım ama custom rom yok maalesef, sizin bildiğiniz var mı?Hocam oyun falan oynamıyorum çekirdek hızının yüksek olmasına gerek yok
Note 8 de Miui 10 stock rom var hocam Custom maalesef yokMiui 10 kuracağım ama custom rom yok maalesef, sizin bildiğiniz var mı?
Miui 10 a dönmeye gerek yok hocam güncel olmalıNote 8 de Miui 10 stock rom var hocam Custom maalesef yok
Hangi modda kullanıyorsunuz hocam ve hangi romla? Batarya modunda kasıyordu önceleri ben kullandığımda hangi rom olduğu fark etmeksizin.Valla king tweaks yükledim gerçekten bataryada artış var ama kasma falan yok tavsiye ederim
Hocam razer romdayim son stabil versiyonu kullanıyorumHangi modda kullanıyorsunuz hocam ve hangi romla? Batarya modunda kasıyordu önceleri ben kullandığımda hangi rom olduğu fark etmeksizin.
KingTweaks'in hangi modunda kullanıyorsunuz hocam?Hocam razer romdayim son stabil versiyonu kullanıyorum