Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Ryzen performansı düşürmeden pil performansını arttırmayı amaçlayan bir kernel. Cihazı daha akıcı yapıyor tabi aynı zamanda. Kesinlikle tavsiye ederim. GCam'de aux kameralar kendiliğinden çalışsa Ryzen'li Miroom Beta'dan şaşmazdım şahsen. :)
RunProgramFN took 00s'den sonra, package_extract_file took 00s.'de kaldı yükleme ilerlemiyor. Stock rom kuruluydu yanlışlıkla üstüne kurmuşum. Silip tekrar kurmaya başladım kaldı burda.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
RunProgramFN took 00s'den sonra, package_extract_file took 00s.'de kaldı yükleme ilerlemiyor. Stock rom kuruluydu yanlışlıkla üstüne kurmuşum. Silip tekrar kurmaya başladım kaldı burda.
Neyle yüklemeye çalışıyorsunuz hocam? TWRP ile ise tek tuşla TWRP yükleme aracıyla TWRP kurup onunla yükleyin. OrangeFox ise o bazı modellerde sorun çıkartıyor. TWRP en sağlıklısı.

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Neyle yüklemeye çalışıyorsunuz hocam? TWRP ile ise tek tuşla TWRP yükleme aracıyla TWRP kurup onunla yükleyin. OrangeFox ise o bazı modellerde sorun çıkartıyor. TWRP en sağlıklısı.
Rom dosyasını tekrar indirdim ve Tek tuş TWRP ile tekrar kurmaya başladım. Ryzen kerneli indirdim şimdi Rom > Kernel > Magisk şeklinde kuracağım.

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Aynen oyle musdi27 hocamin dedigi gibi
Şu an açılıyor cihaz. Rom > Ryzen Kernel > Magisk şeklinde kurdum. İnşallah güzelce kullanırım. Batarya dayanmıyordu v12.x.x.x'de. Neden bu kadar kötü şekilde rom yayınlıyorlar anlamıyorum. Daha Android 10 yeni sayılır. Üstüne 11'e başladılar.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Şu an açılıyor cihaz. Rom > Ryzen Kernel > Magisk şeklinde kurdum. İnşallah güzelce kullanırım. Batarya dayanmıyordu v12.x.x.x'de. Neden bu kadar kötü şekilde rom yayınlıyorlar anlamıyorum. Daha Android 10 yeni sayılır. Üstüne 11'e başladılar.
Hocam cihaz açıldı mı? Romdan hemen sonra hiç kernel kurmamıştım, sorun olmamıştır İnşallah. wasntme~~ Magisk zaten Miroom'un içinde geliyor. Güncellemiş oldunuz yeniden kurarak. :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
musdi27 hocama katılıyorum, rom kurulumunda kernel yüklemek nereden çıktı :D

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
musdi27 hocama katılıyorum, rom kurulumunda kernel yüklemek nereden çıktı :D
EU'yu kurduktan hemen sonra Magisk kurmak bende bootloop yapıyordu. İnşallah hocamızın cihazı sağlamdır kernel yükledikten sonra. wasntme~~

Üst Alt