- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Yaş
- 37
- Konum
- Eskişehir
- Katılım
- 27 Temmuz 2016
- Konular
- 131
- Mesajlar
- 5.806
- Çözümler
- 7
- Tepkime puanı
- 7.366
- Puanları
- 338
Sanırım hocam, yanlış hatırlamıyorsam.Crdroid mi hocam
Sanırım hocam, yanlış hatırlamıyorsam.Crdroid mi hocam
Arrow A10 + Moonbase kernelInception kernel performansı düşürüyor mu? Valla şaşırdım hangi AOSP kuracağıma. Corvus OS öven var, Arrow OS öven var, Crdroid OS öven var. Bana lazım olan bataryanın uzun gitmesi, stabil olması, oyun oynadığım için performansın düşmemesi. En iyi seçim ne olur?
Bizde en iyi benimki alışkanlığı bitmez. Takım tutuyoruz mübarek...Inception kernel performansı düşürüyor mu? Valla şaşırdım hangi AOSP kuracağıma. Corvus OS öven var, Arrow OS öven var, Crdroid OS öven var. Bana lazım olan bataryanın uzun gitmesi, stabil olması, oyun oynadığım için performansın düşmemesi. En iyi seçim ne olur?
Sadece note 8 ciler yapıyor bunuBizde en iyi benimki alışkanlığı bitmez. Takım tutuyoruz mübarek...
Çünkü sadece Note 8 böyle kötü hocam yazılım konusunda.Sadece note 8 ciler yapıyor bunu
Arrowumuza
Revosumuza
Miroom 20.3.26'mıza kimse laf edemez![]()
Ne kadar ekmek o kadar köfteÇünkü sadece Note 8 böyle kötü hocam yazılım konusunda.Custom romlardan bile hayır gelmiyor. Pili iyi olanı seçiyorum ben artık sadece, diğer cihazları kullananlar hem pili hem performansı hem akıcılığı hem de tasarımı iyi olanı seçiyor. Keşke bizde de böyle olsa.
![]()
Octavi OS 1.5 sürümü, Android 11Inception kernel performansı düşürüyor mu? Valla şaşırdım hangi AOSP kuracağıma. Corvus OS öven var, Arrow OS öven var, Crdroid OS öven var. Bana lazım olan bataryanın uzun gitmesi, stabil olması, oyun oynadığım için performansın düşmemesi. En iyi seçim ne olur?
İlginç olan, ekran süreniz normal...Hocam hindistan romundayım ilk şarj da güzel gitmişti buraya da atmıştım fakat bir sonraki şarjda durum bu. Android sisteminin bu kadar tüketmesi anormal değil mi nasıl düzeltebilirim? Forumu dolaştım fakat kesin bir çözüm bulamadım.
(Ekran süresi 4 saat 50 dakika)