Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Hocam bir şey fark ettim. Mesela bir oyun açık ve bildirimi yukarda gözükürken temizleme uygulamasıyla temizleyince bildirim giderdi fakat artık gitmiyor. Yani kısacası temizleme uygulaması arkada çalışan uygulamaları kapatamıyor. Nasıl düzeltebilirim?

(Uygulama pil tasarrufu menusunden arka plan etkinliklerini kısıtla yaptım)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bu kırmızı alanın anlamı nedir, o zaman diliminde oyun oynadığım için mi öyle gözüküyor acep :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Bu kırmızı alanın anlamı nedir, o zaman diliminde oyun oynadığım için mi öyle gözüküyor acep :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam cihaz fazla güç harcayınca o kısım mavi değil de kırmızı oluyor

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Xiaomi.Eu Stable 12.0.3.0 kullanıyordum. Durduk yere arayüz gelmedi. Sadece duvar kağıdı gözüküyordu ve güç menüsüne ulaşabiliyordum. Bataryayı da gerçekten fazla tüketiyordu. Stabil romda nasıl oldu anlamadım. Hellas TWRP yüklü. Şimdi Mi-Globe'ye geçeceğim.

Edit 2: Xiaomi.eu olsun mi-globe v12.x.x.x bir süre sonra çok fazla şarj tüketmeye başlıyor. v11.x.x.x Global roma dönmek şimdilik en iyisi. Android 11 tamamen uygulama tarafında desteğe kavuşana ve batarya tarafında düzelince geçmek lazım. Bildirimlerden ve veri toplamaya kadar her şeyi kapatmama rağmen aynı.

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Xiaomi.Eu Stable 12.0.3.0 kullanıyordum. Durduk yere arayüz gelmedi. Sadece duvar kağıdı gözüküyordu ve güç menüsüne ulaşabiliyordum. Bataryayı da gerçekten fazla tüketiyordu. Stabil romda nasıl oldu anlamadım. Hellas TWRP yüklü. Şimdi Mi-Globe'ye geçeceğim.

Edit 2: Xiaomi.eu olsun mi-globe v12.x.x.x bir süre sonra çok fazla şarj tüketmeye başlıyor. v11.x.x.x Global roma dönmek şimdilik en iyisi. Android 11 tamamen uygulama tarafında desteğe kavuşana ve batarya tarafında düzelince geçmek lazım. Bildirimlerden ve veri toplamaya kadar her şeyi kapatmama rağmen aynı.
Hocam, MIUI kullanmamak en iyisi. Kullanıyorsanız da kernelsiz olmuyor. :) EU Stabil'de Ryzen kullanıyorum, baya memnunum. :)

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Hocam, MIUI kullanmamak en iyisi. Kullanıyorsanız da kernelsiz olmuyor. :) EU Stabil'de Ryzen kullanıyorum, baya memnunum. :)
Ben en iyisi Android 9'a geri döneyim şarj çok iyiydi. Hocam artık son MiRoom 20.3.26 deneyeceğim olmazsa v11'e kesin dönüş. yapıyorum. :D

Son düzenleme:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Ben en iyisi Android 9'a geri döneyim şarj çok iyiydi. Hocam artık son MiRoom 20.3.26 deneyeceğim olmazsa v11'e kesin dönüş. yapıyorum. :D
Hocam ben dondum miroom 20.3.26 ve ryzen kurulu gayet memnunum batarya ve performans iyilesti

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Hocam ben dondum miroom 20.3.26 ve ryzen kurulu gayet memnunum batarya ve performans iyilesti
Hellas TWRP ile yükleyemedim. TWRP 3.3 ile kuruyorum şimdi. Ryzen kernelin performansı nasıl? Ben oyun oynuyorum genelde.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hellas TWRP ile yükleyemedim. TWRP 3.3 ile kuruyorum şimdi. Ryzen kernelin performansı nasıl? Ben oyun oynuyorum genelde.
Ryzen performansı düşürmeden pil performansını arttırmayı amaçlayan bir kernel. Cihazı daha akıcı yapıyor tabi aynı zamanda. Kesinlikle tavsiye ederim. GCam'de aux kameralar kendiliğinden çalışsa Ryzen'li Miroom Beta'dan şaşmazdım şahsen. :)

Üst Alt