Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
3gye al veri ayarlarından 4g kullanma
Stockta max 7 8 saat zaten wifide full chromeda takılıp hiçbir şey yapmasan bile
Batarya istiyorsan aosp geç bu gece 34tü bıraktım sabah 34te aldım 1 giderse belki gidiyor.

merhaba hocam ekran süresi ne demek tam olarak redmi note 8 kullanıyorum

pil kullanım istatiskleri etkinleştir kısmında 2,5 saat görünüyordu telefon şarjım 2,5 gün kullandım mıuı 12.01 güncellemeden bu 4 / 5 gün nerdeyse giderdi mıuı 11 de iken

çok fazla telefon kullanmıyorum desem yerindedi oyun oynamıyorum sadece wifi açık sosyal medya bankacılık işlerim konuşmak için kullanıyorum

dün gece 11 de sarjdan çıkardım sabah 11 de % 97 idi şimdi % 94 de hiç kullanmadım interneti açmadım kötümü bu 12 saatte % 3 inmesi mıuı11 sürümde 12 saaate 1 düşerdi şimdi 3 / 5 düşüyor

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
merhaba hocam ekran süresi ne demek tam olarak redmi note 8 kullanıyorum

pil kullanım istatiskleri etkinleştir kısmında 2,5 saat görünüyordu telefon şarjım 2,5 gün kullandım mıuı 12.01 güncellemeden bu 4 / 5 gün nerdeyse giderdi mıuı 11 de iken

çok fazla telefon kullanmıyorum desem yerindedi oyun oynamıyorum sadece wifi açık sosyal medya bankacılık işlerim konuşmak için kullanıyorum

dün gece 11 de sarjdan çıkardım sabah 11 de % 97 idi şimdi % 94 de hiç kullanmadım interneti açmadım kötümü bu 12 saatte % 3 inmesi mıuı11 sürümde 12 saaate 1 düşerdi şimdi 3 / 5 düşüyor
Pil kısmında ekranın altında yazan kullanım süresi
Miui12de şarj çabuk bitiyor evet

BlackDisko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
h
Cihazım
r
Konular
1
3gye al veri ayarlarından 4g kullanma
Stockta max 7 8 saat zaten wifide full chromeda takılıp hiçbir şey yapmasan bile
Batarya istiyorsan aosp geç bu gece 34tü bıraktım sabah 34te aldım 1 giderse belki gidiyor.
Stock için bile 4 saat az bi ekran süresi hocam. Bataryamın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Garantiden gelsin o zaman geçerim aosp ye
Ayırca telefonda bi saçmalık var hocam. 3g ye aldım yine 3 diş çekiyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
ilk sefer 02.12'yi kurdum, sonra 03.12'ye update yaptım. iki sürümde de takılmalar yavaşlıklar vardı.
A11 sürümü sıkıntılı hocam daha, ne yaptınız. :D A10 kurun pilde de akıcılıkta da kafanız rahat olsun. :)

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Stock için bile 4 saat az bi ekran süresi hocam. Bataryamın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Garantiden gelsin o zaman geçerim aosp ye
Ayırca telefonda bi saçmalık var hocam. 3g ye aldım yine 3 diş çekiyor.
3gde çekim her zaman artmaz 4gnin çekmediği yerde artar çok iyi çektiği yerde azalabilir

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
A11 sürümü sıkıntılı hocam daha, ne yaptınız. :D A10 kurun pilde de akıcılıkta da kafanız rahat olsun. :)
Hahahaha ben de şok geçirdim benim cihazda mı sıkıntı var diye :D A10 olarak reloaded'dan memnunum bir şikayetim olursa arrow kurarım da hemen hemen aynılar zaten.

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Pil kısmında ekranın altında yazan kullanım süresi
Miui12de şarj çabuk bitiyor evet

telefonu 20 saatte hiç kullanmadan bile pilin % 7 düşmesi normal mi

şimdi % 93 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pilin sağlam olup olmadığını nasıl test edebilirim aida64 programı var telefonda

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam bilinen herhangi bir bugı var mı? Arrow'dayım, çok memnunum ama OOS çok ilgimi çekiyor da. :)
Hocam port rom sonuçta ama yağ gibi akıyor.. Ben çok sevdim.. Mesela yüz kilidi yok, bir de mobil veri paylaşımında şifre sorunumu ne varmış yanlış hatırlamıyorsam, kullanmadığım için bilmiyorum.

Son düzenleme:

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Aosp yine döktürüyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt