Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Colt ostan ekran süresi
Xtendedla aynı, daha bugsuz bir rom. Hatta direkt bugsuz sanırım.
Eşim de eudan sonra paranoidden çok memnun 9 saati görmüş, o pilden şikayetçi değildi ama benim telefonu gördükçe kendisininkinin kastığını anlamış. Durum çubuğu ve uygulama geçişleri bile çok fark ediyor gerçekten.
Telefonları vasat koşullarda kullanıyoruz mobil şebekenin çektiği miktara bakın ve wifi tabi ki sürekli yok. 2g 3g dans ediyor telefonlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201206-002943419.jpg
    Screenshot_20201206-002943419.jpg
    191,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

BlackDisko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
h
Cihazım
r
Konular
1
Colt ostan ekran süresi
Xtendedla aynı, daha bugsuz bir rom. Hatta direkt bugsuz sanırım.
Eşim de eudan sonra paranoidden çok memnun 9 saati görmüş, o pilden şikayetçi değildi ama benim telefonu gördükçe kendisininkinin kastığını anlamış. Durum çubuğu ve uygulama geçişleri bile çok fark ediyor gerçekten.
Telefonları vasat koşullarda kullanıyoruz mobil şebekenin çektiği miktara bakın ve wifi tabi ki sürekli yok. 2g 3g dans ediyor telefonlar.
Telefonların çekim gücünün kötü olduğu durumda şarj süresinin kötüleşmesi gibi bi durum oluşabilir mi?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Telefonların çekim gücünün kötü olduğu durumda şarj süresinin kötüleşmesi gibi bi durum oluşabilir mi?

Haliyle kötü olacak çünkü telefon sürekli şebekeye bağlanmak için uğraşacak..

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Telefonun ana görevi sim kartın faaliyetlerini yerine getirmek zaten. Telefonu cebine koy köye git gel sırf o 2g 3g geçidinden ve sürekli internet aramaktan şarjın bayağı azalır.

BlackDisko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
h
Cihazım
r
Konular
1
Haliyle kötü olacak çünkü telefon sürekli şebekeye bağlanmak için uğraşacak..

Telefonun ana görevi sim kartın faaliyetlerini yerine getirmek zaten. Telefonu cebine koy köye git gel sırf o 2g 3g geçidinden ve sürekli internet aramaktan şarjın bayağı azalır.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Genelde Full çeken telefonum (evde) artık 4.5g de sürekli 2 diş 3 diş arası bu sebeptenmidir bilmiyorum ama stock romda olmama rağmen 5 saat ekran süresi alıyorum. Gece pil tasarrufunda bile %5 şarj gidiyor. Telefonu sıfırladım ama düzelmedi. Garantisi duruyo bl kapalı sizce garantiye yollamalı mıyım batarya için?

Not: Hızlı şarj kullanıyorum. İlk 4 5 ay kullanmamıştım son 4 aydır 18W ile şarj ediyorum.(Etkisi varmı bilmiyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stock Rom miui 11.0.12.0

Son düzenleme:

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Genelde Full çeken telefonum (evde) artık 4.5g de sürekli 2 diş 3 diş arası bu sebeptenmidir bilmiyorum ama stock romda olmama rağmen 5 saat ekran süresi alıyorum. Gece pil tasarrufunda bile %5 şarj gidiyor. Telefonu sıfırladım ama düzelmedi. Garantisi duruyo bl kapalı sizce garantiye yollamalı mıyım batarya için?

Not: Hızlı şarj kullanıyorum. İlk 4 5 ay kullanmamıştım son 4 aydır 18W ile şarj ediyorum.(Etkisi varmı bilmiyorum)

Stock Rom miui 11.0.
3gye al veri ayarlarından 4g kullanma
Stockta max 7 8 saat zaten wifide full chromeda takılıp hiçbir şey yapmasan bile
Batarya istiyorsan aosp geç bu gece 34tü bıraktım sabah 34te aldım 1 giderse belki gidiyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Şükredin hocam, beterin beteri var. :)

Şarja takmadan buraya bırakayım (:
Hocam bilinen herhangi bir bugı var mı? Arrow'dayım, çok memnunum ama OOS çok ilgimi çekiyor da. :)

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam bilinen herhangi bir bugı var mı? Arrow'dayım, çok memnunum ama OOS çok ilgimi çekiyor da. :)
arrow arayüzü bende kasma yaptı, böyle ağır takılmalar değil ama akıcı gelmedi. bu sebeple reloaded'a döndüm. sizde durum nasıl

M.E.Y

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şimdilik böyle bitmeye yakın gene atarım

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
arrow arayüzü bende kasma yaptı, böyle ağır takılmalar değil ama akıcı gelmedi. bu sebeple reloaded'a döndüm. sizde durum nasıl
Yağ gibi hocam bende. Ne zaman ve hangi sürümü kurdunuz siz?

Üst Alt